Κοινή επιστολή των Big-5 στον Λευτέρη Αυγενάκη για τα χρήματα απ’ το Στοίχημα

Σε μια κίνηση που δεν έχει προηγούμενο προχώρησαν οι Ερασιτέχνες των 5 μεγάλων σωματείων της χώρας. Συγκεκριμένα οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης, έστειλαν επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού, με την οποία ζητούν να τους καταβληθεί μέχρι τις 31 Οκτωβρίου το 50% των χρημάτων που έχει συμφωνηθεί να πάρουν από την φορολόγηση των στοιχηματικών εταιριών.

Χρήματα που έκαναν όλους τους Συλλόγους να δηλώσουν μαζικά συμμετοχή στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα όλων των ερασιτεχνικών αθλημάτων. Αυτός είναι και ο λόγος που ζητάνε τα λεφτά μέχρι τις 31/10, καθώς το πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουν θα είναι πολύ μεγάλο. Δεν είναι μάλιστα και λίγες οι φωνές που για την Volley League Γυναικών (η επιστολή είναι συνολική από τις ομάδες για όλα τα αθλήματα), σκέφτονται ακόμα και στο να μην κατέβουν στο πρωτάθλημα αν δεν υπάρξει εγγύηση για τα χρήματα αυτά.

Το σίγουρο είναι πως όσο αυτή η περιβόητη ενίσχυση καθυστερεί (ενώ στην Volley League Ανδρών έχει δοθεί), τόσο οι φωνές των ομάδων θα δυναμώνουν σε σημείο μάλιστα για πρώτη φορά το λεγόμενο Big-5 να στείλει κοινή επιστολή στον Λευτέρη Αυγενάκη.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα