Κοιτά το δάσος και όχι το δέντρο ο Τόλκας

Ο μήνας του μέλιτος φαίνεται ότι πέρασε για τους ΠΑΣΟΚους που μεταγράφηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ μέσω του παραμυθιού της Προοδευτικής Συμμαχίας

Ο μήνας του μέλιτος φαίνεται ότι πέρασε για τους ΠΑΣΟΚους που μεταγράφηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ μέσω του παραμυθιού της Προοδευτικής Συμμαχίας. Και πλέον αντιμετωπίζονται όχι απλά επιφυλακτικά, αλλά επιθετικά, θα έλεγα.

Όπως για παράδειγμα έγινε και με τον Άγγελο Τόλκα (από τους «κηπουρούς» του Παπανδρέου), ο οποίος ένιωσε την οργή του Νικόλα του Καρανίκα. Σε ανάρτηση της βουλευτού Ημαθίας, Φρόσως Καρασαρλίδου, η οποία κινδυνεύει να απολέσει τη βουλευτική έδρα στην Ημαθία μετά από ένσταση του Άγγελου Τόλκα, ο Νίκος Καρανίκας, αποφάσισε να χτυπήσει. Έσπευσε προς συμπαράσταση και στήριξη της νυν βουλευτού και χρησιμοποίησε πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς εναντίον του κ. Τόλκα με υπονοούμενα και κατά της Προοδευτικής Συμμαχίας. Υπενθυμίζεται πως ο κ. Τόλκας αποτέλεσε προσωπική επιλογή του κ. Τσίπρα στον τελευταίο ανασχηματισμό του ως πρωθυπουργός μαζί με τον έτερο εκ του ΚΙΝΑΛ προερχόμενο, κ. Μωραΐτη. Ο Τόλκας προς το παρόν δεν ασχολείται και περιμένει τη δικαίωση από το Εκλογοδικείο και με βάση το δεδικασμένο θα εισπράξει όλους τους μισθούς από τον Ιούλιο του 2019, ως βουλευτική αποζημίωση.

Οπότε ο Τόλκας κοιτάζει το δάσος (Βουλή) και όχι το δέντρο (Καρανίκας).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα