Κοκαΐνη, όπλα, λεφτά και πόρνες στη βίλα των οργίων που συνελήφθη ο διαιτητής του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Άγνοια δηλώνει ο  Σλάβκο Βίνσιτς (που ως διαιτητής είχε σφυρίξει τον περασμένο Νοέμβριο τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό 2-2 στην Τούμπα, όπως και διεθνείς αγώνες ελληνικών ομάδων) ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία στην Βοσνία σε μια βίλα οργίων, όπου βρέθηκε όπλα, κοκκαϊνη, ενώ εκδίδονταν γυναίκες από ένα μεγάλο κύκλωμα στο οποίο εμπλέκεται και η Σέρβα ηθοποιός και μοντέλο, Τιγιάνα  Μακσίμοβιτς.

Η Αστυνομία στην Μπιέλινα ισχυρίστηκε ότι σε μια έφοδό της στην βίλα βρέθηκαν κοκαΐνη, δέκα όπλα, αλεξίσφαιρα γιλέκα, περισσότερα από 10.000 ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα, τηλέφωνα, κινητά, αλλά και πόρνες που ανήκουν σε μεγάλο δίκτυο σωματεμπορίας στα Βαλκάνια.

Ο Βίνσιτς (η παρουσία και η εμπλοκή του οποίου έχει προκαλέσει σοκ στον χώρο του ποδοσφαίρου) δήλωσε αθώος στα Μέσα της Σλοβενίας.

«Μετά από ένα μίτινγκ με μερικούς συναδέλφους στη δουλειά, μου είπαν να πάω σε ένα πάρτι στο οποίο ανταποκρίθηκα. Στην Αστυνομία εξήγησα ότι δεν ήξερα κανέναν από τους ανθρώπους που ήταν εκεί.»

Ο επικεφαλής της Επιτροπής Διαιτησίας της Σλοβενίας, Βλάντο Σάιν χαρακτήρισε «σύμπτωση την παρουσία του Βίνσιτς στο χώρο» και πρόσθεσε: «Βρέθηκε στο λάθος μέρος, την λάθος στιγμή»…

«Αλλά η κηλίδα της φήμης του θα στιγματίσει την καριέρα του σαν διαιτητής» κατέληξε.

 

Διαβάστε επίσης