Κόκκινη κάρτα στην Δόξα Δράμας και κίτρινη στην Παναχαϊκή από την ΕΕΑ

Κόκκινη κάρτα στην Δόξα Δράμας έδειξε η ΕΕΑ και κίτρινη στην Παναχαϊκή, ενώ εγκρίθηκε από την επιτροπή το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League 2 των υπόλοιπων 10 ομάδων της κατηγορίας.

Η Δόξα Δράμας συνεχίζει να έχει μεγάλο πρόβλημα λόγω της εμπλοκής Πετράκη σε αυτήν. Όσο δεν ξεκαθαρίζεται ότι δεν έχει καμία σχέση στα διοικητικά της ΠΑΕ το συγκεκριμένο πρόσωπο, η ΕΕΑ δεν πρόκειται να χορηγήσει άδεια στην ιστορική ομάδα.

Οι «μαυραετοί» θα πρέπει να κινηθούν ουσιαστικά, καθώς με απλές δηλώσεις, όσο εμφανίζεται ο Πετράκης στην ομάδα, τόσο το πρόβλημα θα είναι αξεπέραστο. Ως γνωστόν ο Απόστολος Πετράκης είναι ο άνθρωπος που πήρε πάνω του την απαγωγή του αείμνηστου εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου η οποία συγκλόνισε την Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2009, εμφανιζόμενος ως ο «εγκέφαλος» πίσω από το εγχείρημα.

Η περίπτωση της Παναχαϊκής, μπορεί να μην είναι σοβαρή, αλλά δεν παύει να δημιουργεί θέμα. Αφορά είναι μικρό υπόλοιπο, που θα πρέπει να καλυφθεί από την εγγυητική επιταγή, στην οποία πρόσφατα έγινε κατάπτωση. Το ποσό μόλις που υπερβαίνει τα 1.000 ευρώ και αναμένεται να καταβληθεί για να λυθεί το πρόβλημα.

Η Παναχαϊκή είναι κοντά στο πιστοποιητικό, ενώ με την Δόξα Δράμας υπάρχει ουσιαστικό ζήτημα.

Από την άλλη, καθ’ όλα νόμιμες είναι πλέον οι ΠΑΕ Διαγόρας, Εργοτέλης, Ξάνθη, Α.Ε. Καραϊσκάκης, Ιεράπετρα και Τρίκαλα, που πήραν πιστοποιητικό. Ήδη το «πράσινο» της άδειας είχαν εξασφαλίσει ο Λεβαδειακός, ο Απόλλων Λάρισας, ο Ιωνικός και τα Χανιά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα