Κόκκινη κάρτα στους ανεμβολίαστους από την Premier League

Κόκκινη κάρτα στους ανεμβολίαστους δείχνει η Αγγλική κυβέρνηση και σε συνεργασία με την Premier League τους αφήνει εκτός γηπέδων.

Η πρόθεση της αγγλικής κυβέρνησης αναφορικά με την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα και τις δημόσιες εκδηλώσεις είναι σε πρώτο πλάνο να επιτρέψει την παρουσία μόνο των πλήρως εμβολιασμένων πολιτών. Κι αυτό αφορά και την Premier League, η οποία σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ βρίσκεται σε συζητήσεις με τα κυβερνητικά στελέχη και την υγειονομική επιτροπή ώστε να θέσει επίσημα την απαγόρευση εισόδου σε ανεμβολίαστους ή μερικώς εμβολιασμένους από την 1η Οκτωβρίου.

Το μέτρο αυτό πρόκειται να ισχύσει στα γήπεδα με χωρητικότητα άνω των 20.000 θεατών και ερμηνεύεται ως μια προσπάθεια του Μπόρις Τζόνσον και της κυβέρνησης να ωθήσει μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού στο εμβόλιο για τον Covid-19, αλλά και για να οριστεί ξανά η προσέλευση στο 100% μετά τον Μάρτιο του 2020.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη δρομολογείται ο υποχρεωτικός εμβολιασμός στις ομάδες της Premier League εντός του επόμενου διμήνου.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα