«ΚΟΚΚΙΝΗ» ΣΑΒΒΙΔΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : Στόχος ο (αξιοπρεπής) Παράσχος…

Η δουλειά θα πάει έτσι από τώρα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Όποιος τολμάει να πει κουβέντα εναντίον του ΠΑΟΚ, θα στήνεται στην κρεμάλα από τους Σαββιδοτέχνες. Μιλάμε για φοβερά και τρομερά πράγματα. Αυτήν τη φορά στοχοποιήθηκε ο Γιώργος Παράσχος. Από παντού. Από το κανάλι του Σαββίδη κι από το γραπτό Σαββιδοτεχνείο.

Έκανε παράπονα ο Παράσχος για τον Παπαπέτρου στο ματς με τον ΠΑΟΚ και πλακώσανε οι Σαββιδοτέχνες τα «ας ούμε» που λέει ο Θεσσαλονικιός Παράσχος. Ειρωνεία και καλά.  Αυτός ο Βασιλόπουλος αρχισαββιδοτέχνης είπε στο ΟΡΕΝ ότι είναι και μεγάλος άνθρωπος ο Παράσχος. Δηλαδή, το έχει χάσει.

Που ο Παπαπέτρου έδωσε μαϊμουδένιο πέναλτι στον ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει θέμα, γιατί ο Κάκος είπε ότι ήτανε. Κι άπαξ και το είπε ο Κάκος με την ακριβή μπρεζέρα, αυτό είναι, πάει και τελείωσε.

Ο Κλάτενμπεργκ είπε στην ανάλυση ότι δεν υπάρχει κανένα πέναλτι στον Μπρούσιτς, αλλά ποιος ασχολείται τώρα με τον Άγγλο. Ο Κάκος να είναι καλά. Ο δικός μας άνθρωπος.

Έτσι είναι. Τέτοια τρομοκρατία δεν έχει ματαϋπάρξει, μάστορα. Φουλ επίθεση στον Παράσχο. Ότι έχει κόντρα με τον ΠΑΟΚ από τότε που ήταν προπονητής πριν από 13 χρόνια.

Κι η πλάκα ποια είναι. Δεν είπε, λέει, ο Παράσχος τίποτα για τον Ολυμπιακό όταν ήταν προπονητής στον Πλατανιά. Αυτό είναι που μετράει. Που δεν είπε τίποτα για τον Ολυμπιακό πριν από τρία-τέσσερα χρόνια πότε ήτανε. Κι επειδή δεν είπε τότε, δεν πρέπει να μιλάει και τώρα. Αυτή είναι η Σαββιδοδημοκρατία σοβιετικού τύπου, βέβαια.

Και να μην το ξεχάσω, τώρα που είπα για Πλατανιά. Ο Πουρλιοτόπουλος, που είχε κατασκηνώσει τότε στον Πλατανιά, τι έκανε; Ρακές πήγε για πιει; Και δεν κρύφτηκε κιόλας. Κι επειδή βρήκε κάτι παλιά φιλαράκια, τα έψηνε να καταθέσουνε εις βάρος του Ολυμπιακού.

Που ο Παράσχος, δηλαδή, ποτέ δεν μάσησε τα λόγια του. Από τους λίγους αξιοπρεπείς στο ποδόσφαιρο, αλλά σκοτίστηκαν οι Σαββιδοτέχνες. Άπαξ και μίλησες κατά του ΠΑΟΚ, είσαι εχθρός. Και κατά της διαιτησίας, βέβαια. Γιατί ζει και βασιλεύει η εξυγίανση.

Για να μαθαίνουνε ιστορία, οι Σαββιδοτέχνες, που βρίζουνε τον Παράσχο και τον ειρωνεύονται, ο Ζαγοράκης πήγε παρακαλετά και τον έφερε στον ΠΑΟΚ, όταν ήταν πρόεδρος. Κανένας δεν ήθελε ν’ αναλάβει τον ΠΑΟΚ κι ο Θοδωρής έπεσε στα πόδια του Παράσχου.

Τι να κάνει κι ο Παράσχος, παίκτης του ΠΑΟΚ ήτανε για τρία χρόνια, τον ανέλαβε το 2007. Διαλυμένη ομάδα είχε ο ΠΑΟΚ τότε, χρωστούσε σε όποιον μιλάει ελληνικά και όχι μόνο. Κι αυτό είναι το «ευχαριστώ» του Βασιλόπουλου και του Κόλκα. Και του Ιβάν Σαββίδη, βέβαια. Να τον στήνουνε στον τοίχο, επειδή ο Παπαπέτρου έδωσε πέτσινο πέναλτι τις βάρος του Απόλλωνα.

Ο Παράσχος έμεινε ένα εξάμηνο στον ΠΑΟΚ, είδε ότι δεν έβγαινε η χρονιά με κάτι παππούδια που είχε και κάτι Αραμπατζήδες κι έφυγε. Πρόσεξε, μάστορα. Ο Παράσχος είπε ότι έφυγε αυτός. Γιατί είναι κύριος ο Παράσχος. Δεν ήθελε να προκαλέσει άλλο πρόβλημα στον ΠΑΟΚ.

Τι έγινε στην πραγματικότητα και ποια είναι η αλήθεια; Ότι τον σουτάρανε τον Παράσχο. Κι ήρθε ο Σάντος και είπε τη μεγάλη κουβέντα. Ότι στον ΠΑΟΚ έχουμε σαρδέλες και τους σερβίρουν σαν αστακούς. Οι δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ τότε. Οι ίδιοι είναι οι περισσότεροι με τους σημερινούς.

Και φωνάζανε τότε οι ΠΑΟΚτσήδες: «Είμαι ΠΑΟΚ, πουλάω τρέλα, δεν μπορώ άλλη σαρδέλα». Τον Σάντος, όμως, δεν τον ακουμπάει κανένας. Ξέφυγα, όμως.

Το Σαββιδοτεχνείο έτσι θα το πάει το έργο με τον Παράσχο κι όποιον βγαίνει και κατηγορεί τη διαιτησία. Ειδικά αν ευνοείται ο ΠΑΟΚ και ο Κάκος τον καλύπτει. Ό,τι πει ο Τάσος είναι θέσφατο, το ’χουμε ξαναπεί.

Πάμε παρακάτω. Άλλο σκέφτομαι εγώ. Αν οι Σαββιδοτέχνες βρίζουνε Μαρινάκη και σία, απαντάει το Μαρινακέικο. Άντε, να είσαι κανένας ξέμπαρκος Παράσχος και να σου την πέσουνε. Είσαι ένα κουνούπι, ένα τίποτα. Ό,τι και να πεις, θα πάει στράφι από τη Σαββιδοδημοκρατία. Την κατακόκκινη – και καταλαβαινόμαστε, νομίζω.

 

Ο Αγγελάρας είπε την αλήθεια για τ’ αποδυτήρια του ΠΑΟΚ

Για να καταλάβεις, μάστορα, τι πληροφόρηση δίνει το Σαββιδοτεχνείο στα αρρωστάκια. Τι είπε ο Άγγελος Αναστασιάδης στην κυριακάτικη εκπομπή του ΟΡΕΝ; Ότι επί Φερέιρα υπήρχε πρόβλημα στα αποδυτήρια. Διάβασες ποτέ τίποτα από το Σαββιδοτεχνείο; Όχι βέβαια. Μόνο η «Α» και η iapopsi.gr το έγραψαν. Και μας βρίζανε οι βαλτοί, ότι θέλουμε το κακό του ΠΑΟΚ. Κι ο Άγγελος το κακό του ΠΑΟΚ θέλει; Μην πας μακριά, μάστορα. Βρέθηκαν αντιμέτωποι οι Φερέιρα με τον Μάτος στη Βραζιλία και γέλασε και το παρδαλό κατσίκι. Πλακώθηκαν και έγιναν VIRAL. Που πάει να πει, δηλαδή, ότι είχαν προηγούμενα. Το είδες πουθενά γραμμένο; Κι όταν γύρισε ο Μάτος, δεν γύρισε μονάχος του. Ο Ιβάν Σαββίδης τον έφερε, γιατί ο ΠΑΟΚ είχε πρόβλημα στο δεξί μπακ κι έπαιζε ο Κρέσπο. Κατά τα άλλα, όλα καλά ήταν στα αποδυτήρια στον ΠΑΟΚ. Οι κόλακες τα ήξεραν όλα, αλλά τους είχε χαλάσει το πληκτρολόγιο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα