Κόκκινο πανί ο Κώστας Μανωλάς για τους φίλους της ΑΕΚ μετά τις προκλήσεις

Sports Παρασκήνια

Η θεωρία με τους ποδοσφαιριστές…  σημαίες έχει καταρρεύσει πολύ πριν έλθει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Πολύ εύκολα πρωταρχικά για οικονομικούς λόγους ποδοσφαιριστές που είχαν δεθεί με μια ομάδα και τον κόσμο της επί πολλά χρόνια, έπαιρναν μεταγραφή ακόμη και στους κύριους και «μισητούς» αντιπάλους.

Οι ρομαντικοί ή οι πλέον του μέτρου φανατικοί δεν μπορούν να χωνέψουν αυτές τις μετακινήσεις. Ως εδώ… καλά. Από ’κεί και πέρα όμως, υπάρχουν και οι ποδοσφαιριστές που δίνουν δικαιώματα να στρέψουν μεγαλύτερες μάζες εναντίον τους. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Κώστα Μανωλά που, επιστρέφοντας στον Ολυμπιακό, δίνει δικαιώματα να τον αντιπαθήσουν οι οπαδοί της ΑΕΚ.

Ο διεθνής στόπερ δεν έχει κρύψει πως λόγω του θείου του Στέλιου μικρός υποστήριζε την «Ένωση». Ήταν λογικό λοιπόν η πρώτη μεγάλη ομάδα στην οποία μετακόμισε να είναι η ΑΕΚ. Στον «δικέφαλο» μάλλον δεν πήρε τις ευκαιρίες που έπρεπε. Ίσως δεν τον πρόσεξαν και δεν του συμπεριφέρθηκαν όπως του άξιζε. Κατέληξε στον Ολυμπιακό που τον ανέδειξε. Αυτό είναι άλλο όμως, και διαφορετικό να προσπαθείς να μειώσεις την πρώτη σου αγάπη.

Είναι λογικό ο Κώστας Μανωλάς να ισχυρίζεται πως «Η ΑΕΚ είναι μία καλή ομάδα με αξιόλογους ποδοσφαιριστές, είναι στο -11, ο Ολυμπιακός είναι πιο καλή ομάδα».

Αλλά πρόσθεσε και το άλλο: «Ο Ολυμπιακός έχει πιο μεγάλη φανέλα».  Και το άλλο: «Όταν πήγα στον Ολυμπιακό, κατάλαβα τη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων». Οι θέσεις αυτές έχουν ενοχλήσει τους φίλους της ΑΕΚ, για τους οποίους πλέον ο Κώστας Μανωλάς είναι κόκκινο πανί. Άλλο να υπεραμύνεσαι της ομάδας σου και διαφορετικό να μειώνεις τον αντίπαλο. Και ποιον… αντίπαλο; Αυτόν που υποστήριζες στα πρώτα χρόνια της ζωής σου.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα