Κολωνία: Οδηγός έριξε το ΙΧ του σε πεζούς και οχήματα στο αεροδρόμιο

Πληροφορίες για αρκετούς τραυματίες - Ο οδηγός έπεσε σκόπιμα, πάνω σε άλλα οχήματα και παρέσυρε και πεζούς σε χώρο στάθμευσης.

Στιγμές τρόμου εκτυλίχθηκαν το πρωί στο αεροδρόμιο Κολωνίας – Βόννης, που απέχει περίπου 15 χλμ. από την Κολωνία της Γερμανίας, όταν ένας οδηγός έπεσε με το αυτοκίνητό του, σκόπιμα, πάνω σε άλλα οχήματα και παρέσυρε και πεζούς σε χώρο στάθμευσης.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild, αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν, οι περισσότεροι εκ των οποίων ελαφρά, ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας μιλώντας για το περιστατικό, το οποίο συνέβη γύρω στις 9:30 το πρωί τοπική ώρα.

Ο 57χρονος οδηγός, που σύμφωνα με πληροφορίες της Bild φέρεται να χρησιμοποίησε ένα μαύρο νοικιασμένο φορτηγάκι, πρόβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του, ενώ τραυματίστηκαν και δύο αστυνομικοί. «Ο δράστης έκανε μπρος-πίσω με το όχημά του» για να χτυπήσει οχήματα, είπε στη γερμανική εφημερίδα ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Κρίστοφ Γκίλες.

Ο δράστης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, προκειμένου να εξεταστεί αν είναι ψυχικά ασθενής.

«Ο οδηγός προφανώς έπεσε σκόπιμα με το αυτοκίνητό του σε πολλά αυτοκίνητα και σε πεζούς, οι οποίοι όμως κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό να τον αποφύγουν. Μιλάμε για αρκετούς τραυματίες αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα