Κωλοτούμπα και η αδελφή του Τσίπρα

Κωλοτούμπα έκανε και η αδελφή του Αλέξη Τσίπρα, Ζαννέτ η οποία την Πέμπτη είχε παρενέβη στην εσωκομματική διαμάχη στηρίζοντας τον αδερφό της, Αλέξη που δυσφορεί με την κριτική που του ασκεί σε σταθερή βάση ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Τώρα η ίδια τα μαζεύει μετά τον θόρυβο που προκάλεσε η ανάρτηση στο Facebook με την οποία καλούσε όσους διαφωνούν με την κεντρική γραμμή, να αποχωρήσουν από το κόμμα.

Αναλυτικά στην νέα ανάρτησή της η Ζανέτ Τσίπρα αναφέρει τα εξής:

«Bλέπω ότι σε σειρά φιλοκυβερνητικών μέσων έχω σήμερα την τιμητική μου. Με φιλοξενούν στην πρώτη σελίδα τους για να επιτεθούν στον ΣΥΡΙΖΑ παρά το γεγονός ότι δεν έκανα καμία δημόσια δήλωση όπως δεν έχω κάνει ποτέ, όσα χρόνια ο αδελφός μου είναι πρόεδρος του κόμματος. Στον κλειστό λογαριασμό μου στο fb έκανα μια ανάρτηση η οποία και αναπαράχθηκε.

Η ανάρτηση προφανώς δεν αναπαράχθηκε ούτε επειδή είμαι μέλος της ΚΕ ούτε γιατί εξέφρασα κάτι ακραίο, αλλά γιατί τυγχάνει να είμαι αδελφή του Αλέξη Τσίπρα.

Ελπίζω τουλάχιστον, όσοι αναπαράγουν την ανάρτησή μου να αναγνωρίζουν ότι δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη και ότι οι απόψεις μου εκφράζουν εμένα αποκλειστικά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα