Κωμωδία μέχρι δακρύων στο Open TV: Ελευθερία Αρβανιτάκη και Γιάννης Κότσιρας ο ΠΑΟΚ!

Δεν υπάρχει αυτό που έζησαν οι τηλεθεατές του Open TV του Ιβάν Σαββίδη. Εντάξει, είπαμε, καλό είναι το σανό, αλλά υπάρχει κι ένα όριο. Μπούκωσαν και πάλι τον λαό του ΠΑΟΚ με χαζομάρες κι εξυπνάδες.

Πρώτα ο μέγας Βασιλόπουλος με το όνομα, είπε ότι ο γκολ του ΠΑΟΚ είναι κανονικό στην Τρίπολη. Γιατί έτσι νομίζει αυτός. Δεν αμφισβητεί το VAR, που ακύρωσε το γκολ του Κρμέντσικ, αλλά πιστεύει ότι έπρεπε να μετρήσει!

Το γαρ πολύ της θλίψεως, γεννά παραφροσύνη. Ο Σταύρακας ο Κόλκας είπε ότι αυτός ο ΠΑΟΚ είναι πολύ… έντεχνος. Ελευθερία Αρβανιτάκη και Γιάννης Κότσιρας!

Και του απαντάει ο Βέργης ότι μήπως πρέπει να γίνει… Βασίλης Καρράς και Πασχάλης Τερζής ο ΠΑΟΚ. Τέτοιες ομορφιές ειπώθηκαν. Κι ο λαός του ΠΑΟΚ βράζει από την κοροϊδία των Σαββίδηδων και η Θύρα 4 τα χώνει παντού. Και στον Ιβάν τον ίδιο και σε όλους!

Αυτή ήταν μία «ανάλυση» για τον ΠΑΟΚ της Τρίπολης. Αρβανιτάκη και Κότσιρας. Πολύ light δηλαδή. Ήταν μία ευθεία απάντηση προς την Θύρα 4 αλλά και γενικότερα στο λαό του ΠΑΟΚ που πονάει για την ομάδα – φάντασμα του Πάμπλο Γκαρσία και την αδιαφορία του Ιβάν Σαββίδη και του instaboy Γιωργάκη.

Τρανή ασέβεια προς το λαό του ΠΑΟΚ αποτελεί το όλο σκηνικό. Ξεφτίλα και σανό, πολύ σανόχορτο. Λες κι είναι κανένα κέντρο διασκέδασης ο ΠΑΟΚ, κανένα μπουζουξίδικο ή κανένα σκυλάδικο.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα