Κονέ: «Σεβαστήκαμε υπερβολικά τη Γιουβέντους»

Για το τι έφταιξε και η Ουντινέζε δεν μπόρεσε να πάρει αποτέλεσμα μέσα στην έδρα της Γιουβέντους, μίλησε ο Παναγιώτης Κονέ, στους εκπροσώπους του Τύπου.

«Ξέραμε ότι ερχόμασταν σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Σεβαστήκαμε πάρα πολύ ίσως υπερβολικά, τον αντίπαλο. Θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο σκληροί και επιθετικοί.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πολύ καλύτερα, είχαμε ευκαιρίες ενώ πετύχαμε και ένα γκολ (σ.σ. δεν μέτρησε ως οφσάιντ). Η εμφάνιση του δευτέρου μέρους μας δείχνει τον χαρακτήρα που πρέπει να βγάζουμε στο γήπεδο. Θα πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί και να έχουμε μεγαλύτερη προσωπικότητα.

Αισθανόμουν καλά από άποψη φυσικής κατάστασης. Έπαιξα και δεξιός εσωτερικός μέσος στο χώρο του κέντρου και επιτελικός μέσος με τον Μπρούνο (Φερνάντες) πίσω από τον Τοτό (Ντι Νατάλε). Δεν μπορεί ποτέ ένας παίκτης να κάνει τη διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα επειδή ήμασταν πιο επιθετικοί και συμπαγείς. Αυτή είναι η σωστή νοοτροπία. Ο μίστερ (σ.σ. Στραματσόνι) προετοιμάζει πολύ καλά τα παιχνίδια: δουλεύει πολύ όλη την εβδομάδα και σε κάθε ματς έχει ανάγκη από συγκεκριμένα προφίλ. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να είμαστε πάντα ετοιμοπόλεμοι και να επιδεικνύουμε το σωστό πνεύμα», σημείωσε ο Έλληνας διεθνής, ο οποίος ξεκίνησε βασικός στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως και ο Ορέστης Καρνέζης.

Διαβάστε επίσης