ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: “Επικίνδυνοι οι χειρισμοί στα εθνικά θέματα”

“Οι κυβερνητικοί χειρισμοί στα εθνικά θέματα είναι πολύ επικίνδυνοι για τη χώρα. Δεν ξέρω αν αυτό συμβαίνει λόγω ανικανότητας, ή αν αποτελεί στόχο του ΣΥΡΙΖΑ. Φοβάμαι πως η ομάδα που διαχειρίζεται τα εθνικά μας θέματα εντός κι εκτός Ελλάδος όχι μόνο δίνει «πατήματα» εις βάρος της χώρας, αλλά δημιουργεί μεγάλα προβλήματα, τα οποία επισημαίνουν ακόμη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ”. Αυτό υποστήριξε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ο βουλευτής Αρκαδίας του ΚΙΝΑΛ, μάλιστα αναφέρθηκε και σε ονόματα: “Όσα λέει τη μία μέρα ο κ. Τσιρώνης και την άλλη μέρα ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Κατρούγκαλος – ο οποίος άλλες δηλώσεις κάνει στην Τουρκία και άλλες στην Καλαμάτα – δημιουργούν προβλήματα που είναι επικίνδυνα για τη χώρα”.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος αναφέρθηκε και στις αποδοκιμασίες στις παρελάσεις για την εθνική εορτή: “Να ξεχωρίσουμε τους πατριώτες, που πιστεύουν στη χώρα και αγωνίζονται γι’ αυτήν, τους εθνικιστές και τους νεοναζιστές. Πρόκειται για εντελώς διαφορετικές κατηγορίες ανθρώπων. Έχω ζήσει διαδηλώσεις με ΣΥΡΙΖΑ. Και σας θυμίζω ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας αποχώρησε από την παρέλαση στη Θεσσαλονίκη γιατί τότε, ο κ .Καρανίκας – σημερινός σύμβουλος του Πρωθυπουργού – ο κ. Κουράκης – σημερινός Αντιπρόεδρος της Βουλής – και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συμπεριφέρθηκαν με χυδαίο τρόπο απέναντι στον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας. Αν εκεί μαζί τους ήταν και χρυσαυγίτες νεοναζί, τότε ήταν όλοι μαζί στο ίδιο επίπεδο”.

Διαβάστε επίσης