ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: “Ο Τσίπρας ήθελε να φωνάξει τον Σπηλιωτόπουλο και από λάθος είπε Βελουχιώτη”

“Ο κ. Τσίπρας έκανε ένα γλωσσικό ολίσθημα: δεν ήθελε να επικαλεστεί τον Άρη Βελουχιώτη, αλλά τον Άρη Σπηλιωτόπουλο. Ο δεύτερος είναι που τρέχει να χτίσει “γέφυρες” με το ΣΥΡΙΖΑ, με αυτόν ο κ. Τσίπρας μοιράζεται πολιτισμικές επιλογές και αντιλήψεις”. Αυτό υποστήριξε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σε τηλεοπτική εκπομπή. Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ από την Αρκαδία άσκησε κριτική για τις σχέσεις του Μαξίμου με διάφορα καραμανλικά στελέχη και πρότεινε να μετονομαστεί το ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία:

“Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να μετονομαστεί σε ΣΥΡΙΖΑ-καραμανλική “αριστερά”. Αυτοί που έχουν μαζευτεί γύρω από τον κ. Τσίπρα, η κα Παπακώστα, ο κ. Καμμένος, ο κ. Θύμιος Λυμπερόπουλος και πολλοί άλλοι, δεν έχουν καμία σχέση με προοδευτική συμμαχία. Ο κ. Τσίπρας απευθύνει το περίφημο “κάλεσμά” του, μόνο στον κ. Καραμανλή και στους καραμανλικούς”.

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ισχυρίστηκε ότι ο πρωθυπουργός φοβάται μόνο το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής: “Αν οι πολίτες θέλουν διαφορετική, προοδευτική κατεύθυνση, θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Μόνο την ενδυνάμωση του ΠΑΣΟΚ φοβάται ο κ. Τσίπρας, μόνο εμείς είμαστε ο πραγματικός του αντίπαλος. Αν το ΠΑΣΟΚ βγει δυνατό από τις κάλπες της Κυριακής, είναι πολύ πιθανό να οδηγηθούμε και σε εθνικές εκλογές τον Ιούνιο”.

 

Διαβάστε επίσης