Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ζητά αποζημίωση 3 εκατ. ευρώ από τις οδικές συγκοινωνίες (βίντεο)

Τι  αναφέρεται στη σχετική αγωγή

Αγωγή κατά των οδικών συγκοινωνιών καταθέτει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, με την οποία ζητάει αποζημίωση 3 εκατ. ευρώ για το τροχαίο ατύχημα που είχε, καθώς -όπως αναφέρεται- δεν μπορεί να μιλήσει και να τραφεί.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Real News», ο ίδιος υποστηρίζει στην αγωγή του:

«Αδυνατώ να σταθώ όρθιος χωρίς υποβοήθηση. Αδυνατώ να περπατήσω. Αδυνατώ να κινήσω πλήρως το αριστερό μου χέρι. Έχω πλήρη αδυναμία επικοινωνίας, εκτός από την ανταπόκρισή μου σε κάποια νέα νεύματα από οικεία πρόσωπα. Δεν μπορώ να μιλήσω. Δεν μπορώ να τραφώ».

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης ζητά αποζημίωση €2.796.000 για τον ίδιο, αλλά και €108.000 για την ανατροφή του γιου του μέχρι το 22ο έτος της ηλικίας του.

Υπενθυμίζεται ότι η μηχανή του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, τα ξημερώματα της παραμονής Χριστουγέννων του 2017, συγκρούστηκε με αστικό λεωφορείο.

Η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Εβελίνα Βαρσάμη, δηλώνει στην εφημερίδα:

«Το κέντρο αποκατάστασης έχει γίνει για εμάς ένα δεύτερο σπίτι . Ο Κωνσταντίνος κάθε μέρα δίνει έναν αγώνα, τον δικό του αγώνα, τον οποίο εγώ προσπαθώ να στηρίξω και ως σύζυγο και ως μητέρα. Θα αναφέρω μόνο ότι επί ένα χρόνο προετοίμαζα το γιο μας τον Αλέξανδρο για να συναντήσει τον μπαμπά του».

Δύσκολες καταστάσεις για όλους…

Παρακολουθήστε το βίντεο που προβλήθηκε από την εκπομπή «Έλα χαμογέλα», στο «Open»:

Διαβάστε επίσης