Μαρία Σάκκαρη, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, στην πρώτη τους φωτογράφιση… εις υγείαν των ανέραστων – προβληματικών

Την πρώτη του φωτογραφία με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Μαρία Σάκκαρη ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram o γιος του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Κάτι σαν … «εις υγείαν των ανέραστων» και παντός είδους «προβληματικών», που χλεύασαν μια σχέση μεταξύ δυο νεαρών παιδιών.

Λες κι η Σάκκαρη δεν έχει αισθήματα, δεν είναι γυναίκα που μπορεί ν’ αγαπήσει και ν’ αγαπηθεί. Το ίδιο κι ο γιος του πρωθυπουργού. Λες και ζούνε σ’ αυτή την ζωή με την ιδιότητά τους, ο ένας ως ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη και η Μαρία ως τενίστρια και μόνο.

Και ποιοι – ποιες βγάζουν τόση κακία στα social media; Αυτοί που θέλουν να κάνουν… αντιπολίτευση της κλειδαρότρυπας από τη μία. Κι όσοι τσακώθηκαν σε επικίνδυνο βαθμό με τον εαυτό τους και μετά έκαναν συμφωνία… μαζί του, να πολεμούν κάθε τι ωραίο, όπως είναι ο έρωτας. Ας διαβάσουν και τον «Αναίσθητο» του Εμμανουήλ Ροϊδη, μπορεί ν’ αλλάξουν γνώμη.

Τι έγραψε ο Ροϊδης σε ελεύθερη μετάφραση; Όταν το παίζεις «ευαίσθητος», ότι και καλά δεν πας σε κηδείες, δεν πας στο νεκροτομείο να δεις έναν φίλο σου, δεν πας να βοηθήσεις, είσαι στην πραγματικότητα ένας αναίσθητος. Είσαι σκληρόκαρδος και υποκριτής.

Έτσι κι αυτοί οι «ευαίσθητοι» της πλάκας, που τα βάζουν μ’ ένα νεαρό ζευγάρι που αγαπιέται. Στην πραγματικότητα είναι άκαρδοι με φοβερες ενοχές ότι δεν ένοιωσαν ποτέ το ίδιο συναίσθημα, πιθανόν γιατί δεν το θέλησαν μην… εκτεθούν. Και πολεμούν, ως απωθημένο, ό,τι δεν κατάφεραν αυτοί.

Όσο για την γρίνια με… αντιπολιτευτικό χαρακτήρα και καλά, μιλάμε για νούμερα ολκής, να προσπαθείς να εντάξεις ψηφαλάκια από προβληματικούς.

«Forehand to forehand παιδί μου» έγραψε ο γιος του πρωθυπουργού αναρτώντας μία φωτογραφία λίγο μετά την μεγάλη μάχη που έδωσε το χρυσό κορίτσι του ελληνικού τένις στα ημιτελικά του Roland Garros.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα