Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Θα μας βρουν μπροστά τους»

Αποκλείστηκε το κόμμα του από τις εκλογές με απόφαση Αρείου Πάγου

«Φοβούνται τον εθνικό μας λόγο και ότι δεν μας ελέγχουν. […] Θα μας βρουν μπροστά τους» γράφει σε ανάρτησή του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μετά τον αποκλεισμό του κόμματός του από τις εκλογές 2023 με απόφαση Αρείου Πάγου.

«Το καθεστώς κόβει όποιο πατριωτικό κόμμα το απειλεί. Ο ΑΠ αποκλείει πραξικοπηματικά και αδικαιολόγητα την #ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΕΝΩΣΗ και το διαρρέει πριν καν ενημερωθούμε θεσμικά. Φοβούνται τον εθνικό μας λόγο και ότι δεν μας ελέγχουν. Είμαστε και θα είμαστε εδώ. Θα μας βρουν μπροστά τους» γράφει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Στο ίδιο κλίμα και οι δηλώσεις του στον Alpha για την «πόρτα» από τον Άρειο Πάγο. Μίλησε για πολιτικό διωγμό, χαρακτήρισε «πραξικοπηματική» την απόφαση του ανωτάτου δικαστηρίου και απέκλεισε το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί σε ψηφοδέλτια άλλου κόμματος προκειμένου να λάβει μέρος στις εκλογές ως απλός υποψήφιος.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δίνει μάλιστα ραντεβού στις δεύτερες κάλπες του Ιουλίου κατά τις οποίες ο συνασπισμός με τον Εμφιετζόγλου θα επιχειρήσει και πάλι την συμμετοχή του με διαφορετικό όνομα και έμβλημα.

«Εμείς είχαμε κάνει συμπληρωματική δήλωση και λέγαμε ότι αν ενοχλεί ή απαγορεύεται το έμβλημα του »Ήλιου της Βεργίνας» να το αποσύρουμε. Η κατάθεση του δικού μας φακέλου πήρε το νούμερο 13 αλλά εξετάστηκε πρώτος. Γιατί; Κρύβεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης πίσω από αυτή την απόφαση; Προσωπικά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι μας φοβούνται και γι’ αυτό μας έκοψαν τον δρόμο προς την κάλπη» τονίζει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα