Κωνσταντοπούλου: Ανταποκρινόμαστε στην πρωτοβουλία Κουτσούμπα για τη Γάζα

«Ο κ. Μητσοτάκης είναι συνένοχος, Η κυβέρνηση σας είναι συνένοχη», είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, δήλωσε χαρακτηριστικά από το βήμα της Βουλής πώς, «είναι αυτονόητη η ανταπόκρισή μας στην επιστολή του Δ. Κουτσούμπα προς τους προέδρους των κοινοβουλευτικών ομάδων για τις δραματικές εξελίξεις που βιώνει ο Παλαιστινιακός λαός».

Αναφερόμενη στην πρόταση του γγ του ΚΚΕ για κοινό κείμενο των κομμάτων προς την κυβέρνηση για να αναλάβει πρωτοβουλίες σχετικά με τη Γάζα, η κ. Κωνσταντοπούλου είπε ότι «είναι ένα θέμα, για το οποίο ζητώ το τελευταίο διάστημα σύγκληση συμβουλίου αντιπολίτευσης καθώς, οφείλει (η αντιπολίτευση) να αρθεί στο ύψος της».

Σχολιάζοντας σημερινή συνέντευξη του πρωθυπουργού για τις εξελίξεις στο Παλαιστινιακό, η κ. Κωνσταντοπούλου εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η ιστορία δεν θα καταγράψει τον κ. Μητσοτάκη «μόνο με τις λέξεις που εκείνος φοβάται: λίγος, μοιραίος, άβουλος. Θα τον καταγράψει και με εκείνη τη λέξη, που αντικατοπτρίζει την συμμετοχή του κ. Μητσοτάκη και της κυβέρνησής σας, σε αυτό που συμβαίνει στα εγκλήματα που διαπράττονται, από το κράτος του Ισραήλ, σε βάρος του παλαιστινιακού λαού. Συνένοχος. Ο κ. Μητσοτάκης είναι συνένοχος, Η κυβέρνηση σας είναι συνένοχη», είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα