Κοντοές: «Να έχουμε πνεύμα πρωταθλητή»

Τη σημασία της νίκης για την αυριανή αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Εργοτέλη εξήγησε ο Γιάννης Κοντοές στην κάμερα της NOVA.

Ο άσος του Αστέρα Τρίπολης τόνισε πως το ματς αυτό έχει διπλή βαθμολογική σημασία, αφού οι Αρκάδες θα αντιμετωπίσουν ομάδα με τον ίδιο στόχο, ενώ σημείωσε πως η ομάδα του θα πρέπει να έχει πνεύμα πρωταθλητή για να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Κοντοέ στη NOVA:

-Για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη: «Να πούμε για το παιχνίδι με την Ξάνθη. Κάναμε αυτό που έπρεπε. Τα πρώτα λεπτά ήταν σημαντικά λόγω των καιρικών συνθηκών. Δεν δείξαμε συγκέντρωση όμως. Καταφέραμε και πήραμε την ισοπαλία. Πέραν του αποτελέσματος βγήκαν πολλά συμπεράσματα. Χάσαμε δύο βαθμούς, πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Έτσι , έχοντας ως όπλο την εμπειρία μας από αυτό το ματς πρέπει να πάμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Διεκδικεί τους ίδιους στόχους με εμάς, την πέμπτη θέση και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

-Για το ποιο είναι το δυνατό σημείο του Εργοτέλη: «Είναι καλά οργανωμένη. Έχουμε δει κάποιες εκπλήξεις από μεταγραφές. Θα τους προσέξουμε και πρέπει να πάμε για την νίκη».

-Για το που θα κριθεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Νομίζω ότι το παιχνίδι όπως και όλα στη Σούπερ Λίγκα θα κριθεί στη συγκέντρωση. Δεν έχει κάποια δυναμική έδρα, πιστεύω ότι έχουμε καλύτερους παίκτες και καλύτερη ποιότητα και καλύτερο σύνολο και αν είμαστε συγκεντρωμένοι πιστεύω μπορούμε να πάρουμε εύκολα τους τρεις βαθμούς».

-Για το πώς θα κυλήσει το παιχνίδι: «Χρειάζεται να έχουμε το πνεύμα του πρωταθλητή και σε κάθε παιχνίδι να πηγαίνουμε για τη νίκη. Δεν πρέπει να περιμένουμε να δεχτούμε γκολ για να αφυπνιστούμε και να πάρουμε ένα αποτέλεσμα. Πρέπει να έχουμε χαρακτήρα πρωταγωνιστή».

-Για το ποιο είναι το δυνατό σημείο του Αστέρα: «Η μαχητικότητα διακρίνει την ομάδα μου αλλά με βάση την ποιότητα αυτή τη στιγμή αδικούμε τους εαυτούς μας. Όπως αμύνονται οι έντεκα παίκτες έτσι επιτίθενται. Υπάρχει μεγάλο κενό ανάμεσα στις γραμμές. Γι αυτό πρέπει να τους δίνουμε την κατάλληλη βοήθεια στους επιθετικούς. Πρέπει να βρούμε και μεταξύ μας τη συνοχή που μας λείπει».

Διαβάστε επίσης