Κόντρα Παππά-Βορίδη για τα σώματα ασφαλείας

Ως προστάτες της αστυνομίας και του στρατού εμφανίστηκαν από βήματος της Ολομέλειας οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής με τον να προσπαθεί να απλώσει υποτίθεται δίχτυ προστασίας στα τρία σώματα και να μην διστάζει να προκαλεί και να βάλλει κατά πάντων.

Ένα μήνυμα που με δόση υπερβολής παραπέμπει στο «πραξικόπημα της πιτζάμας» και μόνο ως κακόγουστο αστείο μπορεί να ερμηνευτεί.

«Εσείς που μας κατηγορείται περί ναζιστικής θεωρίας ,εσείς της συλλογικής ευθύνης ήδη την εφαρμόζετε αυτή τη θεωρία, ένα σας λέω: Κάτω τα χέρια από τα σώματα ασφαλείας και τις ένοπλες δυνάμεις γιατί θα βυθίσετε τη χώρα στο χάος! Κάτω τα χέρια από το στρατό και την αστυνομία!» είπε με στεντόρια φωνή ο χρυσαυγίτης βουλευτής.

Φυσικά άμεση ήταν η αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ. Μάκη Βορίδη, ο οπόιος τόνισε πως: «Είναι προφανές ότι η αστυνομία και οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν χρειάζονται την πολιτική προστασία της Χρυσής Αυγής, έχουν πολιτικούς προϊσταμένους και λειτουργούν ως πρέπει. Προστάτες δεν χρειάζονται και προφανώς η λέξη ‘προστάτες’ μας φέρει άλλες μνήμες».

Διαβάστε επίσης