Κόντρα Πολάκη – Γεωργιάδη στη Βουλή για τα εμβόλια

«Αρχηγό του αντιεμβολιαστικού κινήματος» αποκάλεσε ο υπουργός Ανάπτυξης των βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Σφοδρή  σύγκρουση ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Παύλο Πολάκη για  εμβόλια και την αποτελεσματικότητα τους. 

Ο υπουργός Ανάπτυξης αποκάλεσε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «αρχηγό του αντιεμβολιαστικού κινήματος», ενώ από την πλευρά του ο κ. Πολάκης υποστήριξε πως όσα έλεγε για τα εμβόλια και την αποτελεσματικότητα των φαρμάκων αποδείχθηκαν σωστά.

«Όλη η Ελλάδα γνωρίζει ότι ο άτυπος αρχηγός του αντιεμβολιαστικού κινήματος είναι ο Πολάκης. Μιλάει για την ιβερμεκτίνη, τα μονοκλωνικά, τα αντιιικά αλλά όχι για τα εμβόλια» είπε, ανάμεσα σε άλλα, ο κ. Γεωργιάδης.

Στη συνέχεια, απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε «όταν όλοι ξέρουμε ότι ο σκληρός δείκτης θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμού συνδέεται με τον εμβολιασμό, πώς αφήνετε στη Βουλή τον αρχηγό του αντιεμβολιαστικού κινήματος να μιλήσει γι’ αυτό τον δείκτη;».

Στην απάντησή του ο κ. Πολάκης είπε: «Την ιατρική την ασκώ 30 χρόνια και την ξέρω όσο λίγοι σε αυτή τη χώρα» και πρόσθεσε:

«Ανοίξτε μάτια σας και δείτε τι από όσα είπα από πέρυσι για εμβόλια και πανδημία και αποτελεσματικότητα φαρμάκων δεν ισχύει. Εγώ τελείωσα Ιατρική και όχι Ιστορικό Αρχαιολογικό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα