«Κόπηκαν» Χριστοδουλόπουλος και Αβραάμ, κλήθηκε ο Σκόνδρας

Εκτός Εθνικής ομάδας έμειναν τελικά ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και δεν είναι σε θέση να βοηθήσουν τη «γαλανόλευκη».

Σε ό,τι αφορά τον μέσο της Ελλάς Βερόνα, ο διεθνής ποδοσφαιριστής αρχικά είχε συμπεριληφθεί στους 25 παίκτες που ανακοίνωσε ο Κλαούντιο Ρανιέρι για τα ματς με Φινλανδία και Βόρειο Ιρλανδία, ωστόσο τελικά δεν θα μπορέσει να ταξιδέψει για την Ελλάδα. Πλέον αναμένεται να γίνει γνωστό αν θα κληθεί κάποιος αντικαταστάτης του από τον ομοσπονδιακό τεχνικό.

Κάτι ανάλογο συνέβη και με τον αμυντικό Τραμπζονσπόρ. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έκανε μίαεπέμβαση στο ζυγωματικό κι έτσι προτιμήθηκε να μείνει εκτός για να αναρρώσει. Στη θέση του κλήθηκε ο Γιάννης Σκόνδρας του ΠΑΟΚ.

Τέλος, σχετικά με την κλήση του Σωκράτη Διούδη- διευκρινίζεται από την Εθνική ότι έγινε κατά κύριο λόγο επειδή ο Ρανιέρι ήθελε να τον τσεκάρει στις προπονήσεις. Όταν θα χρειαστεί λοιπόν την Πέμπτη να κόψει έναν τερματοφύλακα -δεδομένου ότι έχει τέσσερις- θεωρείται πιθανότατο ότι θα είναι ο νεαρός.

Διαβάστε επίσης