Κορωνοϊός: Ακόμα ένας νεκρός στην Ιταλία

Πρόκειται για έναν 69χρονο που έπασχε από σοβαρά προβλήματα υγείας. Στους δώδεκα ο αριθμός των νεκρών.

Στη μαύρη λίστα των νεκρών που είχαν μολυνθεί τον νέο κορωνοϊό προστέθηκε ακόμα ένα άτομο στην Ιταλία, την ώρα που τα κρούσματα στη γειτονική χώρα έχουν φτάσει τα 374.

Πλέον η χώρα, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας Άντζελο Μπορέλι αριθμεί 12 νεκρούς. Ο Μπορέλι διευκρίνισε ότι ο νεκρός είναι ένας 69χρονος άνδρας.

Όπως μεταδίδει το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων, ο 69χρονος πέθανε στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου της Πάρμα. Αρχικά, είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Πιασέντζα, και ζούσε σε έναν από τους δήμους της «κόκκινης ζώνης». Ο 69χρονος έπασχε από σοβαρά προβλήματα υγείας.

Την ίδια στιγμή, μεταξύ των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, υπάρχουν και 4 παιδιά: ένα κορίτσι ηλικίας 4 ετών, δύο παιδιά ηλικίας 10 ετών και ένα ακόμη, ηλικίας 15 ετών. Ο αριθμός των προσβεβλημένων ατόμων στην Ιταλία είναι 374 άτομα. Στην Λομβαρδία καταγράφονται 258 περιπτώσεις, στο Βενέτο 71 κρούσματα, στο Πεδεμόντε 3, στην Λάτσιο 3, την Λιγουρία 3, το Μάρκε 1 και το Μπολτσάνο 1.

 

Διαβάστε επίσης