ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δωρεάν rapid test αύριο σε 2 σημεία της “κόκκινης” Αθήνας

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι έχουν προγραμματιστεί να διενεργηθούν από τις 10:00 ως τις 15:00 στις πλατείες Αγίου Μελετίου στα Σεπόλια και Κανάρη στην Κυψέλη

Με την Αθήνα και ειδικά το κέντρο της πρωτεύουσας να βρίσκεται επιδημιολογικά στο ¨”κόκκινο” ο δήμος Αθηναίων ανακοίνωσε για αύριο Τρίτη 2/2 τη διεξαγωγή δωρεάν rapid test για τον κορωνοϊό σε δύο κεντρικά σημεία στην Κυψέλη και τα Σεπόλια.

Σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ οι δειγματοληψίες που οργανώνει ο δήμος θα πραγματοποιηθούν από τις 10:00 ως τις 15:00 στις πλατείες Αγίου Μελετίου στα Σεπόλια και Κανάρη στην Κυψέλη.

Οι πολίτες θα πρέπει να έχουν στείλει μήνυμα για μετακίνηση 1 στο 13033, να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους, τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας, καθώς και τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου, στο οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) για τον κορονοϊό.

Στα δύο σημεία θα τηρούνται αυστηρά οι προβλεπόμενοι υγειονομικοί κανόνες (χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων ασφαλείας), ενώ για την ομαλή διεξαγωγή των rapid tests και την αποφυγή συνωστισμού, θα εποπτεύουν κλιμάκια δημοτικών αστυνομικών.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα