Κορωνοϊός: Ειδικά έντυπα για την σίτιση αδέσποτων

Για εντός και εκτός των δήμων. Στο πλαίσιο του περιορισμού της κυκλοφορίας για την αποτροπή εξάπλωσης της πανδημίας. Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΚΕΔΕ

Τα αδέσποτα σε κάθε γειτονιά στηρίζει η ΚΕΔΕ με αφορμή τα μέτρα περιορισμένης κυκλοφορίας που έχει θεσπίσει η κυβέρνηση προκειμένου να μην εξαπλωθεί η πανδημία του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

«Κλείνουμε την πόρτα στον κορωνοϊό κι ανοίγουμε την αγκαλιά μας στα αδέσποτα της γειτονιάς μας.
Η ΚΕΔΕ, Δήμοι της χώρας και το Υπουργείο Εσωτερικών ανέλαβαν πρωτοβουλίες για τη φροντίδα και των αδέσποτων» αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΕΔΕ.

Ειδικό έντυπο μετακίνησης για σίτιση αδέσποτων στον κορωνοϊό

Στο πλαίσιο του περιορισμού των άσκοπων μετακινήσεων βρείτε στην ιστοσελίδα της ΚΕΔΕ και στη σελίδα της στο Facebook, το ειδικό έντυπο για την χορήγηση Βεβαίωσης Μετακίνησης για τη σίτιση των Αδέσποτων ζώων, έντυπο που χρειάζεται να έχουν υπογεγραμμένο από τον οικείο Δήμο, όσοι τα φροντίζουν αυτές τις ημέρες. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Τηλ. 2132147514, 2132147540, φαξ 2103899651, email info @ kedke . gr, kedkegr @ gmail . com

Συνεννόηση με φιλοζωικές εν μέσω κορωνοϊού

Παράλληλα με πρωτοβουλία του υφυπουργού Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιου βρέθηκε λύση ώστε οι πολίτες που σιτίζουν αδέσποτα στο δήμο τους να εξαιρούνται από τον περιορισμό των μετακινήσεων. Επίσης τοπικές φιλοζωικές οργανώσεις να είναι υπεύθυνες για αδέσποτα που βρίσκονται στις περιοχές τους σε συνεννόηση με πολίτες που έως σήμερα τα σίτιζαν αλλά διαμένουν σε άλλους δήμο.

Διαβάστε επίσης