ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Εμβολιάστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«Σπουδαία μέρα για την επιστήμη και την Ευρωπαϊκή Ένωση», είπε ο πρωθυπουργός μετά τον εμβολιασμό του στο νοσοκομείο του «Αττικόν» με το εμβόλιο της Pfizer

Στο «Αττικόν» Νοσοκομείο εμβολιάστηκε με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού το μεσημέρι της Κυριακής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Ο κ. Μητσοτάκης έφτασε στο νοσοκομείο λίγο πριν τις 14:30, όπου πριν εμβολιαστεί ακολούθησε όλες τις απαραίτητες ενέργειες βάσει του πρωτοκόλλου,

Να τονίσουμε ότι μετά τον πρωθυπουργό εμβολιάστηκε και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας σε μια συμβολική κίνηση.

Μητσοτάκης: Σπουδαία μέρα για την επιστήμη και την Ευρωπαϊκή Ένωση

Αμέσως μετά τον εμβολιασμό του ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε «Σπουδαία μέρα για την επιστήμη και Ευρωπαϊκή Ένωση. Κατάφερε και παρέδωσε την ίδια μέρα σερ όλες τις χώρες κάνοντας πράξη το μήνυμα της αλληλεγγύης. Οι Έλληνες χαμογελάμε κάτω από τις μάσκες μας. Εμβολιαζόμαστε για να δώσουμε το μήνυμα ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές και αποτελεσματικό. Μαζί μας και οι υγειονομικοί που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της μάχης,. Τους χρωστάμε πολλά.
Σκοπός μας να εμβολιάσουμε την μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων. Όσοι με καχυποψία αντιμετωπίζουν το εμβόλιο θα πείθονται ότι είναι ο μόνος τρόπος να τελειώνουμε με την περιπέτεια του κορωνοϊού, να μπορέσουμε να αγκαλιάσουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε και να ξαναπάρει μπροστά η οικονομία. Το 2021, είναι τα 200 χρονιά από την έναρξη της ελληνικής επανάστασης και θα γράψουμε νέες σελίδες στην ιστορία του τόπου».

Σημειώνεται ότι από τις 13:00 έχουν ξεκινήσει στα πέντε νοσοκομεία της Αττικής οι εμβολιασμοί, με τους πρώτους να γίνονται στον «Ευαγγελισμό».

«Είναι μία σημαντική ημέρα για όλους μας, σήμερα μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι» δήλωσε ο πρωθυπουργός φθάνοντας στο νοσοκομείο Αττικόν και ακολούθως χαιρέτησε το νοσηλευτικό προσωπικό. Ο πρωθυπουργός πριν τον εμβολιασμό του συμπλήρωσε το σχετικό έγγραφο και ακολούθως μετέβη στην αίθουσα του εμβολιασμού.

Τέλος, ο πρωθυπουργός φεύγοντας από το νοσοκομείο είπε «Καλή αρχή» προς το προσωπικό, αναφερόμενος στο ξεκίνημα του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα