Κορωνοϊός – Μέτρα: 100.000 ευρώ πρόστιμα μέσα σε δύο ώρες σε καταστήματα στην Αχαρνών

Για μη τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων για την πανδημία

Πρόστιμα ύψους 100.000 ευρώ για τη μη τήρηση των μέτρων για τον κορωνοϊό επιβλήθηκαν από τη Δημοτική Αστυνομία μέσα σε δύο ώρες, χθες το βράδυ, σε 20 επιχειρήσεις στην οδό Αχαρνών και σε κάθετους δρόμους αυτής, στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης με τη συνδρομή των ομάδων περιπολιών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η κοινή επιχείρηση αφορούσε στην εφαρμογή των μέτρων προς αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού (COVID-19), και πραγματοποιήθηκε τις ώρες 22:00 έως τα μεσάνυχτα σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Από πλευράς αστυνομίας συμμετείχαν ομάδες δικύκλων εμφανούς αστυνόμευσης (scooter), εποχούμενες περιπολίες, ομάδα παρεμπορίου. Από πλευράς δήμου διατέθηκαν οκτώ κλιμάκια ελέγχου ΚΥΕ με 16 δημοτικούς αστυνομικούς.

Από τη Δημοτική Αστυνομία πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 26 καταστήματα (mini Market, παντοπωλεία) επί της οδού Αχαρνών, και βεβαιώθηκαν 20 παραβάσεις για παραβίαση ωραρίου λειτουργίας, 5.000 ευρώ (σύνολο 100.000 ευρώ), και αναστολή λειτουργίας τριών ημερών για τρεις επιχειρήσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα