Κορωνοϊός: Νεκρός ένας άνδρας στην Ξάνθη – Στους 21 οι νεκροί στην Ελλάδα

Πρόκειται για ηλικιωμένο άνδρα ο οποίος νοσηλευόταν στο Γενικό νοσοκομείο της περιοχής

Ένας ακόμα συμπολίτης μας έχασε τη ζωή του από τον κορωνοϊό, αυτή τη φορά στην Ξάνθη, σύμφωνα με ανακοίνωση από το Γενικό νοσοκομείο της περιοχής, ανεβάζοντας πλέον το συνολικό αριθμό των νεκρών στη χώρα μας στους 21.

«Το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, με λύπη ανακοινώνει ότι το ένα επιβεβαιωμένο περιστατικό covid-19 από τη περιοχή του Δήμου Μύκης, κατέληξε. Η Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου μας εκφράζουν τα συλλυπητήρια στους οικείους του» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το xanthinea πρόκειται για ηλικιωμένο άνδρα.

Υπενθυμίζεται ότι στην Ξάνθη έχουν καταγραφεί συνολικά 8 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού, εκ των οποίων τα 4 στην πόλη, 3 στην ορεινή ζώνη και 1 στη Διομήδεια.

Ανησυχία για τον πρώτο νεκρό στην Ξάνθη

Ο πρώτος θάνατος έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στους κατοίκους καθώς πρόσφατα ξεκίνησε μια δημόσια συζήτηση στην περιοχή αναφορικά με κατοίκους της Ξάνθης που επιστρέφουν από το εξωτερικό και το ποσό καλά ενημερωμένοι είναι για την εφαρμογή της καραντίνας. Ως γνωστόν εκατοντάδες κάτοικοι, κυρίως της ορεινής περιοχής, μεταναστεύουν σε χώρες του εξωτερικού όπως η Γερμανία, η Ολλανδία και η Ιταλία για απασχόληση. Αρκετοί εξ’ αυτών έχουν επιστρέψει ήδη στην Ξάνθη τις τελευταίες ημέρες

 

Διαβάστε επίσης