Κορωνοϊός: Συναγερμός στη Κρήτη- Στα όριά της η ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ

Ο Διευθυντής της ΜΕΘ στο ΠΑΓΝΗ, Δημήτρης Γεωργόπουλος προειδοποιεί πως δεν θα μπορεί να δέχεται άλλους ασθενείς σε λίγο καιρό

Σαρώνει η μετάλλαξη Δέλτα στη Κρήτη με τα νοσοκομεία να βρίσκονται στα όρια τους και ειδικότερα το ΠΑΓΝΗ.

Ο Διευθυντής της ΜΕΘ στο ΠΑΓΝΗ, Δημήτρης Γεωργόπουλος προειδοποιεί πως δεν θα μπορεί να δέχεται άλλους ασθενείς σε λίγο καιρό.

Παράλληλα, απευθύνει δραματική έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Γεωργόπουλου στο facebook:

«Προς ανεμβολίαστους. Είναι θέμα χρόνου η Μ.Ε.Θ. του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, που ας σημειωθεί είναι από τις μεγαλύτερες της χώρας (27 κλίνες), να μην έχει τη δυνατότητα να δεχθεί ασθενείς με COVID-19. Η κοινή φράση «γιατρέ κάντε ότι μπορείτε για τον πατέρα μου ή τη μητέρα μου» (όταν ο πατέρας ή η μητέρα θα μπορούσαν εδώ και πολύ καιρό να είναι πλήρως εμβολιασμένοι) φαντάζει παράταιρη. Ιδιαίτερα εάν γνωρίζουμε ότι η Μ.Ε.Θ. ελάχιστα (ή και τίποτε) μπορεί να προσφέρει σε ηλικιωμένους ασθενείς ή σε ασθενείς με σημαντικά χρόνια προβλήματα υγείας. Κάνω έκκληση τώρα που τελειώνουν οι διακοπές να εμβολιαστείτε με τα ασφαλή εμβόλια που υπάρχουν. Αλλιώς οι υπηρεσίες υγείας (προς ανεμβολίαστους και εμβολιασμένους) θα είναι προβληματικές. Και αυτό θα συμβεί με ευθύνη των ανεμβολίαστων και όχι του κράτους».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα