Κοσκωτάς εναντίον Μαρινάκη για το δήμο Πειραιά

Υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές στον Πειραιά θα είναι ο αδελφός του πρώην προέδρου του Ολυμπιακού Γιώργου Κοσκωτά, Σταύρος και θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Γιάννη Μώραλη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος αναμένεται να είναι εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Μαρινάκη, σύμφωνα με το www.aftodioikisi.gr, αναμένεται να γίνει στις 17 Απριλίου και όλα δείχνουν ότι ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα επιστρέψει στα αυτοδιοικητικά πράγματα του Πειραιά.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Νιζάμης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Σταύρου Κοσκωτά μέσω facebook. O υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος μιλώντας στο site, koinoniki.gr εξήγησε τους λογους για τους οποίους κατεβαίνει υποψήφιος.

Είπε μεταξύ άλλων ότι από την εποχή που η οικογένειά του απέκτησε τον Ολυμπιακό δέθηκε µε τον Πειραιά, λάτρεψε τον Θρύλο και τους Πειραιώτες µε απόδειξη όλα αυτά που κατάφεραν να κάνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα εκείνη την εποχή.

«…Και σήμερα θέλω να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες µου στον Πειραιά για έναν πιο όμορφο, άνετο, λειτουργικό και οικονομικά ανεξάρτητο τρόπο ζωής. Ο Κώστας Νιζάµης αδελφικός φίλος µου ζήτησε να τον βοηθήσω στον αγώνα που δίνει στις δημοτικές εκλογές του 2019.

Ο Κώστας είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, οικογενειάρχης, µε τρομερή ηθική και δυνατά πιστεύω στο τρίπτυχο: Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια.

Εκτίμησα την πρότασή του και αποφάσισα να προσφέρω τις υπηρεσίες µου για έναν σκοπό που ενστερνίζομαι και εγώ και δεν είναι άλλος από τον σύγχρονο και ανεξάρτητο Πειραιά που θα κρατήσει όμως την παραδοσιακή του ομορφιά και ζεστασιά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα