Κώστας Αχ. Καραμανλής: «38 μέρες κράτησε το ξαφνικό ‘ενδιαφέρον’ του κ. Τσίπρα για τις Σέρρες»

Ο κ. Καραμανλής, σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της 25ης Ιουνίου στις Σέρρες, δήλωσε ότι «ηττήθηκε και αποχώρησε»

Την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να μην είναι υποψήφιος στις Σέρρες στις επικείμενες εκλογές, σχολίασε δηκτικά ο πρώην υπουργός Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Αχ. Καραμανλής, ο οποίος είχε μπει στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ – και όχι μόνον – μετά την απόφασή του να είναι υποψήφιος στις εκλογές της 21ης Μαΐου στο νομό, ενώ υπήρχαν αντιδράσεις ύστερα από την σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών.

«Τριάντα οκτώ μέρες. Τόσο κράτησε το ξαφνικό ‘ενδιαφέρον’ του κ. Τσίπρα για τις Σέρρες», δήλωσε ο κ. Καραμανλής.

Και προσέθεσε πως «στις 30 Απριλίου ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος στο Νομό μας και ζήτησε από τις Σερραίες και τους Σερραίους να καταψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία κι εμένα προσωπικά. Στις 21 Μαΐου οι πολίτες τού γύρισαν πανηγυρικά την πλάτη».

«Ο κ. Τσίπρας ηττήθηκε και αποχώρησε»

«Και σήμερα που έγινε η επίσημη ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις προσεχείς εκλογές, είδαμε ότι το όνομα του κ. Τσίπρα δεν περιλαμβάνεται πλέον στο ψηφοδέλτιο των Σερρών», σημείωσε ο πρώην υπουργός της ΝΔ, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για «άλλη μια απόδειξη ότι τους ‘συμβολισμούς’ στον ΣΥΡΙΖΑ τους αντιλαμβάνονται ως σημαία ευκαιρίας και δημαγωγίας».

Για να καταλήξει πως «ο κ. Τσίπρας ηττήθηκε και αποχώρησε. Εμείς όμως συνεχίζουμε. Μαζί. Σταθερά, τολμηρά, μπροστά. Για τις Σέρρες. Για την Ελλάδα».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα