Κώστας Στεφανής: Θα συμμετάσχει στο «Traction» η Ελένη Μενεγάκη; (φωτο)

Τι αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο «People»

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «People» και τον Μαρίνο Βυθούλκα μίλησε ο Κώστας Στεφανής, του οποίου η εκπομπή «Traction» συμπληρώνει φέτος τα είκοσι χρόνια προβολής.

Σε όλη αυτήν την πορεία πέρασαν από αυτήν αρκετές και διαφορετικές μεταξύ τους προσωπικότητες, όπως ο Σάκης Ρουβάς, η Σία Κοσιώνη αλλά και η Demy και η Ζενεβιέβ Μαζαρί του «GNTM».

Ωστόσο, μία πολύ χαρακτηριστική παρουσία στα τηλεοπτικά δρώμενα, δεν έχει φιλοξενηθεί ακόμη από εκείνον. Πρόκειται για την εθνική παρουσιάστρια(!) Ελένη Μενεγάκη. Άραγε θα την καλούσε;

«Ήταν να κάνουμε μαζί εκπομπή με την Ελένη Μενεγάκη. Γίνονταν κάποιες συζητήσεις, απλά λόγω υποχρεώσεων, πήγε πίσω. Η Ελένη οδηγεί ένα μεγάλο αγροτικό και θα μου άρεσε πολύ να την φιλοξενήσω στην εκπομπή», αποκάλυψε εκείνος.

Ένας άνθρωπος με τη δική του σημαντική πορεία, που ξεκίνησε ως διανομέας στην εφημερίδα «Ναυτεμπορική», και κατόπιν έγινε βοηθός του Γιώργου Λιβέρη στη «Βραδυνή», ο οποίος είχε ένα δισέλιδο για το αυτοκίνητο.

Και όλα μετά πήραν το δρόμο τους, με εκείνον να έχει σήμερα την εξής μεγάλη επιθυμία: «Όταν αποφασίσω να αποσυρθώ θέλω να έχω αφήσει το δικό μου αποτύπωμα και να με θυμούνται με νοσταλγία».

Και είναι σίγουρο ότι έτσι ακριβώς θα συμβεί! Γιατί πολ΄ύ απλά του αξίζει!

 

 

Διαβάστε επίσης