Κωστής Χατζηδάκης για Νίκο Φαραντούρη: «Μας προέκυψε Κατρούγκαλος Νο2»

«Χαρακτήρισε λάθος προτεραιότητα τα ενεργειακά επιδόματα» - Η ανάρτησή του για την τοποθέτηση μέλους του ΣΥΡΙΖΑ

Τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα του υποψήφιου βουλευτή του κόμματος, Νίκου Φαραντούρη, για τα επιδόματα στηλίτευσε η ΝΔ. Ειδικότερα, ο βουλευτής της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, άσκησε σφοδρή κριτική στον Νίκο Φαραντούρη αφότου ο τελευταίος επανέλαβε ότι τα επιδόματα έχουν επικουρικό ρόλο. «Κατρούγκαλος Noύμερο 2 μάς προέκυψε» τόνισε μεταξύ άλλων.

Σε προηγούμενη συνέντευξή του, ο κ. Φαραντούρης είχε δηλώσει: «Δεν είμαι υπέρ των επιδομάτων έχουν μόνο επικουρικό ρόλο».

Σε νέα τοποθέτησή του στην ΕΡΤ και σε αντιπαράθεση με τον κ. Χατζηδάκη επανέλαβε τη θέση ότι τα «επιδόματα μόνο επικουρικά έρχονται».

Μετά το πέρας της τηλεοπτικής κόντρας, ο κ.Χατζηδάκης προχώρησε σε ανάρτηση στο Twitter στην οποία αναφέρει: «Κατρούγκαλος Noύμερο 2 μάς προέκυψε χθες! Ο κ. Φαραντούρης. Χαρακτήρισε τα επιδόματα στην ενέργεια για τα τιμολόγια του ρεύματος “λάθος προτεραιότητα”. Δηλαδή μας είπε, με άλλα λόγια, ότι κακώς τα δώσαμε. Και ότι δηλαδή θα ήταν καλύτερο να αφήσουμε απροστάτευτους τους ευάλωτους συμπολίτες μας πχ στο Περιστέρι, στο Αιγάλεω, στη Νέα Ιωνία, κατά τη διάρκεια της ενεργειακής κρίσης

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα