«Κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη ο Καμμένος»

Τα “΄έχωσε” άγρια, για μία ακόμη φορά, η Ντόρα Μπακογιάννη στον Πάνο Καμμένο.

Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6, η βουλευτ΄ής της Ν.Δ. σχολίασετα εξής : «τελικά ο κ. Καμμένος αποδείχθηκε κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη διότι μόνο μια τέτοιου είδους κότα θα μπορούσε να σκηνοθετήσει όλο αυτό το χθεσινό εξαιρετικά κακοπαιγμένο παιχνίδι».

“Δεν υπάρχει περιπτωση να πλησιάσουν επενδύσεις τη χώρα”

Όπως παρατήρησε «αυτού του είδους τα καραγκιοζιλικία οδηγούν κάθε μέρα σε βαθύτερο πρόβλημα την οικονομία. Δεν υπάρχει περιπτωση να πλησιάσουν επενδύσεις τη χώρα».

Σε ερώτηση για το εάν ο Πάνος Καμμένος θα μείνει σιωπηλός στο παιχνίδι αυτό μέχρι τέλους, η κ. Μπακογιάννη απάντησε: «εξαρτάται από τα ανταλλάγματα που έχει πάρει»

«Όταν κανένας είναι πολλά χρόνια στην πολιτική και βλέπει αυτόν τον ευτελισμό της πολιτικής και της κοινοβουλευτικής διαδικασίας γκρεμίζεται μέσα σου οτιδήποτε πιστεύεις. Είναι άθλιο» ε΄ίπε η κ. Μπακογιάννη.

Όσον αφορά το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών η βουλευτής της ΝΔ είπε «δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωη να φτάσουν στον Οκτώβριο, Αυτό που συζητείται είναι ο Μάιος αλλα επειδή αυτός ο μήνας έχει τεχνικά προβλήματα με διαφορετικές σταυροδοσίες, οι πιθανότητες να έχουμε νωρίτερα από το Μάιο εκλογές είναι αυξημένες».

Διαβάστε επίσης