Κώτσο τον έπιασε τον Μαλακατέ ο Αλαφούζος

Δεν δυσκολεύτηκε και πολύ ο Γιάννης Αλαφούζος να πείσει τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Παναγιώτη Μαλακατέ, να υπογράψει τη συμφωνία για τον Βοτανικό. Ένα κοκαλάκι για τον ερασιτέχνη από τα τεράστια έσοδα που προσδοκά ο Αλαφούζος είναι αρκετό να εκτοξεύσει τα τμήματα που δίνουν μάχη μέρα με τη μέρα, μήνα με τον μήνα να μείνουν όρθια.

Πιο ξεκάθαρος δεν γινόταν να γίνει ο Μαλακατές στην ιστορία του Βοτανικού:

«Με αυτή τη συμφωνία ο Παναθηναϊκός Α.Ο. θα έχει συνυπολογίζοντας  και τα λοιπά έσοδά μας από χορηγίες, λοιπές εμπορικές χρήσεις, εισιτήρια, εκδηλώσεις κ.λπ. ένα ποσό κυμαινόμενο  από 3-4 εκατομμύρια ευρώ ανάλογα πάντα και με την πορεία της ΠΑΕ, μετατρέποντας τον Παναθηναϊκό Α.Ο. οικονομικά αυτάρκη, ώστε να μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό σε όλα του τα τμήματα».

Πέρα από το πενηντάρικο από τα διαρκείας και το δεκάρικο από την κάρτα φιλάθλου, αλλά και το προβλεπόμενο 10% από τα έσοδα των αγώνων στον ερασιτέχνη, ο Αλαφούζος θα δίνει 500.000 ευρώ στον ερασιτέχνη. Κώτσο τον έπιασε τον Μαλακατέ, δηλαδή. Τώρα που είχε την ανάγκη του και τριπλάσιο ποσό να του έδινε για πλάκα θα το δεχόταν το αφεντικό της ΠΑΕ.

Αυτά τα ξέρουν βέβαια οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού και κυρίως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Αυτοί που φρόντισαν να πετάξουν το μπάσκετ έξω από τον Βοτανικό σε… όμορα οικόπεδα που ποιος ξέρει ποιος τα έχει και ποιος θα κονομήσει, είναι προφανές πως θα έχουν μεγάλες φουρτούνες μπροστά τους. Γιατί, πέρα από επιχειρήσεις, υπάρχουν η Γενική Συνέλευση και ο κόσμος που θα πει την τελευταία του λέξη.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα