Κουρμπέλης και Λάζοβιτς

Εξελίξεις αναμένοντες την επόμενη εβδομάδα για άλλες δυο μεταγραφές της ΑΕΚ, που έχει βάλει στο «στόχαστρο» τον Δημήτρη Κουρμπέλη και τον Ντάνκο Λάζοβιτς.

Ο νεαρός παίκτης του Αστέρα Τρίπολης, που έχει απασχολήσει στο παρελθόν το «δικέφαλο», ξανά έρχεται στο προσκήνιο και αυτή την φορά οι άνθρωποι της Ένωση μπαίνουν δυναμικά για την απόκτησή του, καθώς την επόμενη εβδομάδα θα έχουν συνάντηση με την διοίκηση του Αστέρα.

Ωστόσο, αν οι οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας της Αρκαδίας είναι λογικές, τότε θα αποκτηθεί ο παίκτης, που από την πλευρά του είναι θετικός στο να φορέσει την «κιτρινόμαυρη» φανέλα.

Όσο αφορά τον Ντάνκο Λάζοβιτς, το θέμα είναι σε πολύ καλό δρόμο, καθώς ο Νίκος Λυμπερόπουλος, μετά το ταξίδι του στο Βελιγράδι, όπου παρακολούθησε τον παίκτη από κοντά, έχει σχηματίσει πολύ καλή γνώμη για τον Σέρβο και είναι πολύ πιθανόν την επόμενη εβδομάδα το θέμα να κλείσει θετικά.

Ο 31χρονος επιθετικός διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό, θα κάνει την διαφορά στη επιθετική γραμμή της Ένωσης και το σημαντικότερο όλων είναι ότι μπορεί να μεταγραφεί σε ομάδα του εξωτερικού ως ελεύθερος, σύμφωνα με όρο που υπάρχει στο συμβόλαιο του. Αυτό είναι προς όφελος της ΑΕΚ που μπορεί να διαπραγματευτεί απευθείας με τον παίκτη, ο οποίος υπολογίζεται ότι το συμβόλαιό του είναι λίγο πάνω από τις 300.000 ευρώ.

Τέλος, όσο περνούν οι μέρες οι εξελίξεις τρέχουν και οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ θα εξαρτηθούν από τον αριθμό των παικτών που θα παραμείνουν στην ομάδα ή θα πρέπει να προχωρήσουν σε περεταίρω ενίσχυση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα