Κουτρουμπής ο επομενος…

Ένας-ένας οι παίκτες από το περσινό ρόστερ που έχει κριθεί ότι μπορούν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια αναγέννησης της ΑΕΚ αρχίζουν να απαντούν στις προτάσεις της.

Μετά τους Ανάκογλου και Τσουμάγκα λοιπόν τη Δευτέρα και τον Σωκράτη Τσουκαλά (που είπε «ναι» την Τρίτη), την Παρασκευή θα κριθεί αν στον ίδιο δρόμο θα βαδίσει και ο Γιώργος Κουτρουμπής.

Ο νεαρός στόπερ της ΑΕΚ χαίρει της εκτίμησης του Τραϊανού Δέλλα, που έχει μιλήσει αρκετές φορές μαζί του. Και είναι γεγονός ότι συμπεριλαμβάνεται στους παίκτες που θεωρείται ότι μπορούν να στελεχώσουν έναν «κορμό» για τη νέα ομάδα.

Ωστόσο η πρώτη πρόταση που του έγινε (έχοντας κι άλλες από ομάδες της Σούπερ Λίγκας) δεν τον ικανοποίησε. Παρόλα αυτά η «Ένωση» σκοπεύει να επανέλθει με νέα -που θα αφορά και πάλι συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας και ελαφρώς αυξημένες αποδοχές.

Αυτό θα είναι και το αντικείμενο της συνάντησης που θα έχει την Παρασκευή ο Νίκος Λυμπερόπουλος με τον εκπρόσωπό του. Ένα ραντεβού που -δεδομένου του ότι αυτή θα είναι η τελευταία προσφορά της ΑΕΚ- αναμένεται να κρίνει οριστικά το αν ο Κουτρουμπής θ’ αποτελέσει μέρος της επόμενης μέρας της.

Χ.Μ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα