Στέλιος Κουδουνάρης σε παίκτρια του «My Style Rocks»: «Ήρθες για να γδυθείς, τουλάχιστον γδύσου σωστά!» (βίντεο)

Χαμός έγινε στο τελευταίο επεισόδιο του γνωστού ριάλιτι μόδας με την στιλιστική πρόταση συμμετέχουσας

Η επιλογή concept από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο επεισόδιο της Τρίτης του «My Style Rocks» και κυρίως η αντίδρασή της στην κριτική του, εκνεύρισε τον Στέλιο Κουδουνάρη, δηλαδή τον έναν από τους τρεις κριτές του ριάλιτι μόδας.

Η παίκτρια φόρεσε μια σατέν ρόμπα, σορτσάκι και ένα τολμηρό μπούστο και είπε ότι περίμενε τον άνδρα της να γυρίσει για να του κάνει έκπληξη.

Η κριτική του Στέλιου Κουδουνάρη άναψε φωτιές:

«Καταλαβαίνω την αγωνία σου και την επιθυμία σου να γδύνεσαι σε αυτό το παιχνίδι, αλλά αφού θες να μιλήσουμε για στιλ, τουλάχιστον γδύσου σωστά. Να βάλεις σωστή ρόμπα, σωστό καλσόν, σωστό παπούτσι. Για να σοβαρευτούμε, θεωρώ ότι δεν υπάρχει κάποιο σκεπτικό ενδυματολογικό σε αυτό που έχεις κάνει σήμερα. Δεν ντύνεσαι, γδύνεσαι εδώ. Μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι λέω. Γδύσου αφού γουστάρεις, αλλά με τα σωστά», είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

«Ό,τι και να κάνω δεν σας αρέσει. Αυτό που φοράω δεν είναι υποδειγματικό; Δεν τον μπορώ τον συντηρητισμό σας, τον θεωρώ πολύ υποκριτικό. Καταλαβαίνω απόλυτα τι λέτε. Θεωρείτε εσείς ότι γδύνομαι σε αυτό το παιχνίδι; Σοβαρά; Ναι; Άποψή σας! Αν ήσασταν γυναίκα, θα μπορούσατε να γδύνεστε κι εσείς. Καλά κάνετε, προσωπικό σας πρόβλημα. Μπράβο! Έχω κάνει τόσα λουκ και είμαι ντυμένη. Αστείο;», είπε η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου εμφανώς εκνευρισμένη.

Η συνέχεια επί της οθόνης…

Διαβάστε επίσης