Κούγιας – εκκρεμές, στάνταρ άσσος

Ο –κατά Λαζόπουλο κοντός, κατά τον ίδιο 1.78 ψηλός– Αλέξης Κούγιας πρόσθεσε στο… παλμαρέ του έναν ακόμα άθλο. Κατάφερε να βγαίνει άνετα νικητής, συγκρινόμενος με το εκκρεμές. Διότι αυτό έχει πεπερασμένη ταλάντωση από τη μια πλευρά στην άλλη. Ο Αλέξης δεν έχει κανένα όριο…

Στις 6/2 έδωσε συνέντευξη Τύπου και… κατηγορηματικά δήλωσε: «Πήρα την απόφαση οριστικά και αμετάκλητα να αποχωρήσω από την ΑΕΛ και από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

»Από αυτήν τη στιγμή δεν θα παρακολουθήσω ξανά αγώνα της ΑΕΛ, είτε εντός είτε εκτός έδρας. Ούτε θα έρθω ξανά στη Λάρισα. Παύω να έρχομαι στο γήπεδο. Κουράστηκα.

»[…] Η απόφασή μου είναι οριστική και αμετάκλητη και δεν θα μου την αλλάξει κανένας. Μέχρι να βρεθεί ο διάδοχός μου, δεν θα συμμετάσχω στην καθημερινότητα της ΠΑΕ. Δεν θα ξαναβγάλω ανακοίνωση».

Η διαβεβαίωση του Αλέξη ότι κανένας δεν μπορεί να αλλάξει την απόφασή του, δεν ήταν ψέμα. Απλά, δεν είχε υπολογίσει τον μόνο ικανό να το πετύχει. Τον εαυτό του…

Από τότε, πήγε αρκετές φορές στη Λάρισα και στο γήπεδο, έβγαλε και ανακοινώσεις. Το καλύτερο, όμως, μας το φύλαγε για τις 15/4. Όταν, στην ιστοσελίδα «Sport24.gr», δήλωσε: «Εγώ την έφτιαξα αυτήν την ομάδα και θέλω να την ευχαριστηθώ. Δεν θα ξανακάνω το λάθος που έκανα στα Γιάννινα, όπου άφησα 25 παίκτες, μια ομάδα με υγεία και με προπονητικά κέντρα.

»Για εμένα το ποδόσφαιρο είναι κέφι, δεν θα χαλάσω εγώ το κέφι μου επειδή το θέλουν κάποιοι νταραβεριτζήδες στην Αθήνα, με συνεργάτες από τα Τρίκαλα και τη Λάρισα. Για εμένα το ποδόσφαιρο είναι απόλαυση.

»Εγώ την έφτιαξα αυτή την ομάδα, ούτε ένας προπονητής δεν έχει πάρει παίκτη. Έδιωξα τα… βαρίδια του Αναστασιάδη, του Τσιώλη και του Πάους που μέχρι τώρα πλήρωνα γι’ αυτούς. Πλέον έχω μια ομάδα με προοπτική τριετίας τουλάχιστον και έχω σκοπό να την ευχαριστηθώ. Θα μείνω για πάντα στην ΑΕΛ»…

Πες τα, Αλέξη, να τ’ ακούσει ο Κούγιας… Ή μήπως να τα πει ο Κούγιας για να τ’ ακούσει ο Αλέξης;

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα