Κούγιας: «Κάλεσα τον Ελ Καντουρί στο σπίτι μου στη Μύκονο»

Για την Κυριακάτικη αναμέτρηση της Λάρισας κόντρα στον ΠΑΟΚ αλλά και για τα όσα είχαν γίνει με τον Ελ Καντουρί, μίλησε ο ισχυρός άντρας της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ζήτησε συγνώμη από τον παίκτη του Δικεφάλου.

Χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας είπε:

Γιατί δεν έδωσε εισιτήρια στον ΠΑΟΚ: «Θα ήταν ιδανικό να γεμίσει το γήπεδο, δεν έχει γεμίσει ποτέ. Ο ΠΑΟΚ δεν ζήτησε ποτέ εισιτήρια αλλά και να ζητούσε ούτε και εμείς θα το δίναμε. Ο μοναδικός τρόπος να μην πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα και η ΑΕΛ να υποβιβαστεί, είναι να γίνουν εκτεταμένα επεισόδια. Βαθμολογικά δεν υπήρχε τέτοια δυνατότητα παρά μόνο με αφαιρέσεις βαθμών. Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ είναι ανακουφισμένος με την απόφαση μου».

Τους οργανωμένους Άρη και Ηρακλή: «Αν δεν δώσουν την έγκρισή τους οι οργανωμένοι του Άρη, δεν μπορεί να πάρει κάποιος την ομάδα. Στον Ηρακλή έχουν την ομάδα και γι’ αυτό έχει φτάσει εκεί που βρίσκεται ο Ηρακλής. Είναι κρίμα. Αυτοί μας έδιωξαν, τον Θεοδωρίδη και εμένα για να έρθει ο Μυτιληναίος».

Τον ΠΑΟΚ: «Η οικογένεια Σαββίδη έχει κάνει κοσμογονία στον ΠΑΟΚ και ειδικά ο τρόπος που οι άνθρωποί του και οι ίδιοι ενεργούν φέτος, αποτελούν μπροστάρηδες για την κοσμογονία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτό που εμφανίζει φέτος ο ΠΑΟΚ είναι η απόλυτη ποδοσφαιρική υγεία. Μπορεί να έχει κάποια εύνοια από τη διαιτησία αλλά αυτή είχαν πάντα οι ισχυρές ομάδες. Ο τρόπος που διαχειρίζεται πλέον τους οπαδούς του δείχνει πολλά».

 

Για τον Ελ Καντουρί: «Συνάντησα την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Πάτρα και έμεινα στο ίδιο ξενοδοχείο γιατί είχα μια δουλειά. Εκεί είδα τα παιδιά της ομάδας όπως τον Βιεϊρίνια και άλλους. Βρήκα και τον Ελ Καντουρί και τον αγκάλιασα (γελούσε ο Βιεϊρίνια), αιφνιδιάστηκε, του είπα ποιός είμαι και του ζήτησα συγγνώμη για ότι έγινε. Και αυτός μου είπε πως δεν έχει πρόβλημα και τα βρήκαμε, ότι έγινε, ήταν θέμα έντασης. Τον κάλεσα μέχρι και στο σπίτι μου στη Μύκονο να τον φιλοξενήσω το καλοκαίρι αλλά και να τον πάω όπου θέλει με το σκάφος μου».

Την αναδιάρθρωση: «Θα είναι η καταστροφή του ποδοσφαίρου. Το πρωτάθλημα θα τελειώνει τον Φεβρουάριο, θα αναγκάζονται ομάδες να μην παίζουν έξι μήνες μπάλα».

Το θέμα της Μακεδονίας: «Μιλάνε για Μακεδονία και μακεδονική γλώσσα λόγω της αγραμματοσύνης τους. Ο Αλέξανδρος μιλούσε ελληνικά, τα μνημεία της εποχής είναι γραμμένα στα ελληνικά. Αυτοί που κατοικούν στα Σκόπια δεν έχουν καμιά σχέση με τη Μακεδονία, ακόμα και η λέξη Μακεδονία είναι ελληνική. Η πλειοψηφία που βγήκε στο θέμα των Σκοπίων προερχόταν από διάφορους πολιτικούς χώρους. Η πλειοψηφία είναι από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και από το πρώην ΠΑΣΟΚ, τους ΑΝΕΛ, το μόρφωμα του κυρίου Θεοδωράκη και από αλλού».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα