Κούγιας: Με 5-6 χρόνια εκτός ποδοσφαίρου, μόνο τότε θα έρθει στα ίσια του

Άλλο είναι το θέμα για τον Αλέξη – ύψος 1μ.78 – Κούγια. Και δεν θα σου πω εγώ αν δίκαια ή άδικα έγινε με την ανάκληση των δελτίων και τα ρέστα.

Ο Αλέξης δεν αντέχεται, πια. Είναι σαν τους παλιούς Κνίτες, που τους έλεγες ότι οι Σοβιετικοί μπούκαραν στην Τσεχοσλολοβακία και την Ουγγαρία και σφάξανε κόσμο και σου απαντούσαν ότι είσαι καπιταλιστής.

Μέρα μπαίνει – μέρα βγαίνει, ο Αλέξης ο ίδιος. Μια ζωή στο βρίσιμο δια της πλαγίας. Αντί να πει τι θέλει να πει στα ράδια και τις τηλεοράσεις, πρώτα δημιουργεί εντυπώσεις για το συνομιλητή του και μετά, αφού τις δημιουργήσει, λέει ό,τι έχει να πει. Όπως έκανε με την Μπενέα.

Και ρωτάω τώρα εγώ. Ο Κούγιας, εγκληματική οργάνωση την ανεβάζει την ΕΠΟ, εγκληματική οργάνωση την κατεβάζει. Φόρα παρτίδα, όχι με τίποτα υπονοούμενα.

Και καλά της κάνει, σου λέω εγώ. Άπαξ και τον ανέχονται, τι να κάνει κι ο Αλέξης; Συνεχίζει προς το χειρότερο. Αθλητικός δικαστής δεν υπάρχει; Πειθαρχικά συμβούλια υπάρχουν, που έχουν και τακτικούς δικαστές;

Κάλεσέ τον και ρίχτου 5-6 χρόνια μακριά από το ποδόσφαιρο, να δει πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. Κάθονται όλοι και τον κοιτάνε να βρίζει στην ψύχρα.

Βγαίνει κάθε τρεις και λίγο και σου λέει όχι έχω πληρώσει ένα κάρο πρόστιμα γι αυτά που λέω. Και τι έγινε; Άλλαξε τίποτα; Αύριο θα πει περισσότερα και μεθαύριο ακόμα πιο πολλά βρισίδια.

Αφού την βγάζει με ψιλά, στα πρόστιμα λέω, καλά κάνει. Αφού κανένας δεν τον τιμωρεί πραγματικά, τι θέλεις να κάνει; Να βάλει γλώσσα μέσα;

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα