Κούγιας: «Ο Δούκας παίρνει ψυχοφάρμακα»

Νέα σφοδρή επίθεση κατά του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΟΚ Λευτέρη Δούκα, εξαπέλυσε με δήλωσή του ο Αλέξης Κούγιας.

Μεταξύ άλλων, ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» αναφέρει ότι ο Λ. Δούκας λαμβάνει σοβαρή φαρμακευτική βοήθεια με ψυχοφάρμακα, ενώ ενημερώνει ότι θα κινηθεί δικαστικά εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμηση.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Αλέξη Κούγια: «Με ενημέρωσαν οι συνεργάτες μου για άλλη μια εμετική ανάρτηση του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΟΚ, Δούκα.

Αυτόν τον τύπο ούτε τον είχα ακούσει, ούτε τον έχω γνωρίσει, ούτε θα ήθελα με όσα μου λένε τις τελευταίες μέρες γι’ αυτόν, αλλά είναι αδύνατον να μην τιμωρηθεί για αυτά που γράφει.

Και μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση θα αντιμετωπίσει και στο δικαστήριο για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης θα καθίσει και αγωγή για αποζημίωση θα του κάνω και σε αυτόν τον ίδιο και σε όλους αυτούς που αναδημοσιεύουν τις εμετικές ανακοινώσεις του Κυριάκου, του Τζώρτζογλου, του Μπέου, των μελών του ΔΣ του ΝΠΣ Βόλος και ενώπιον όλων που ενορχηστρωμένα με έχουν στοχοποιήσει και έχουν στοχοποιήσει και την ΑΕΛ και οι οποίοι αν δεν ησχολούμην με το ποδόσφαιρο, θα περίμεναν τρεις μήνες να τους συναντήσω στο δικηγορικό μου γραφείο για ένα επαγγελματικό ραντεβού.

Ήδη δύο δικηγόροι από το γραφείο μου, ασχολούνται καθημερινά με όλα όσα έχουν δηλώσει και οι μηνύσεις θα κατατεθούν μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου και οι αγωγές θα τους επιδοθούν μέσα στις γιορτές, για να κάνουν ωραία Χριστούγεννα και να μην πλήττουν τώρα με τον κορωνοϊό.

Υ.Γ. Ειδικά για τον Δούκα, τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΟΚ και επειδή αναφέρθηκα σε “ειδικά” προβλήματα, δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου αυτά που έγραψα, αλλά μου ήρθε στα χέρια μου μαζί με μια καταδικαστική απόφαση που τον καταδίκαζε στο αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης διά του Τύπου και τον καταδίκαζε σε ένα χρόνο φυλακή και ένα χρόνο αποστέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων του και μια ιατρική γνωμάτευση, την οποία κατέθεσε στο δικαστήριο ο δικηγόρος του, ότι πάσχει από ψυχιατρική πάθηση και μάλιστα λαμβάνει και σοβαρή φαρμακευτική βοήθεια με ψυχοφάρμακα.

Δεν είχα σκοπό να αναφέρω τίποτα, παρόλο ότι μου είπαν ότι η μοναδική φορά που ήρθε στο συμβούλιο της Super League, φορούσε μια νιτσεράδα και κάθε 5 λεπτά έστριβε ένα κανονικό τσιγάρο, για να μην παρεξηγηθώ και γι αυτό το λόγο έβγαινε συνέχεια από την αίθουσα και πήγαινε στην τουαλέτα να καπνίσει, γιατί στην αίθουσα του Συμβουλίου απαγορεύεται.

Μου ήρθαν επίσης και δύο βαρύτατες τιμωρίες εις βάρος του από το Συνδικαλιστικό Όργανο των Δημοσιογράφων, που τον τιμωρούν με δύο χρόνια διαγραφή οι ίδιοι οι συνάδελφοι του»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα