Κούγιας: «Όποιος με πείραξε στο ποδόσφαιρο εξαφανίστηκε»

Ο Αλέξης Κούγιας μόλις πληροφορήθηκε τις δηλώσεις του Παύλου Δερμιτζάκη μετά την ήττα της Βέροιας στο πρώτο μπαράζ με τη Λαμία, βρήκε την ευκαιρία να εκτοξεύσει τα βέλη του.

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ ανέφερε ότι οι Ημαθιώτες τιμωρούνται από τον Θεό, γιατί πήραν άδικα το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Super League 2, χαρακτηρίζοντας την ομάδα του πραγματική πρωταθλήτρια.

Αναλυτικά: «Διάβασα τις δακρύβρεκτες δηλώσεις του προπονητή της Βέροιας Παύλου Δερμιτζάκη περί δήθεν τιμωρίας της Βέροιας, γιατί δήθεν πήρε το πρωτάθλημα στον όμιλο μας.

Η Βέροια δεν τιμωρείται από τις ποδοσφαιρικές αρχές γιατί πήρε το πρωτάθλημα, αλλά τιμωρείται από τον Θεό γιατί έκλεψε το πρωτάθλημα από την πραγματική πρωταθλήτρια την ΑΕΛ, με τα 9 ανύπαρκτα πέναλτι και τα 8 γκολ οφσάιντ που πέτυχε αλλά και τους 6 πόντους που πήρε από τον ΠΑΟΚ Β’ όταν αυτός έβαζε στους μεταξύ τους αγώνες παιδάκια και απέναντι σε εμάς επαγγελματίες της πρώτης ομάδας.

Ο Θεός βλέπει και τιμωρεί και όπως έχω δηλώσει και άλλη φορά όποιος με πείραξε στο ποδόσφαιρο μετά από λίγο εξαφανίσθηκε. Έτσι θα γίνει και τώρα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα