Κουμουνδούρου: “Όλα καλά” με τα αποτελέσματα της κάλπης – Ο ΣΥΡΙΖΑ άντεξε, οι ψηφοφόροι θα αντέξουν;

Ολοκληρώθηκε μετά από πολλές ώρες η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου, με θέμα τον απολογισμό της ευρωκάλπης που θεωρήθηκε εν κατακλείδι θετικός

Στην πρώτη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος μετά τις Ευρωεκλογές προχώρησε σήμερα η Κουμουνδούρου, καθώς συνεδρίασε, επί πολλές ώρες και υπό την Προεδρία του Στέφανου Κασσελάκη, το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης έγινε αναλυτική συζήτηση για την εκλογική επίδοση του κόμματος, που εκτιμάται ως θετική σύμφωνα με κομματικές πηγές, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ άντεξε και το ποσοστό που έλαβε είναι ικανοποιητικό. Ως εκ τούτου, συνεχίζεται η πορεία με ορόσημο το Καταστατικό Συνέδριο του φθινοπώρου, ενώ ο Πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης περιέγραψε στην ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος τον οδικό χάρτη για το επόμενο διάστημα. Ταυτόχρονα, επανέλαβε ότι στο αίτημα που ενδεχομένως να προκύψει από την κοινωνία, ο ίδιος θα είναι στην κρίση της βάσης. Το πλαίσιο είναι σαφές.

Παράλληλα, ο Στέφανος Κασσελάκης αναχωρεί σήμερα για Αμερική, όπου θα έχει σημαντικές επαφές με επιχειρηματίες και ομογενείς για το ίδρυμα που συστήνει, δηλαδή για τη χρηματοδότηση του, αλλά και επικείμενες εκδηλώσεις, καθώς υπάρχει ήδη ενδιαφέρον.

Κατά την παραμονή του στις ΗΠΑ θα δώσει συνεντεύξεις σε διάφορα ΜΜΕ, όπως στην Wall Street journal, ενώ με την επιστροφή του θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα