Κουρμπέλης: Εγώ φταίω για την ήττα

Την ευθύνη της ήττας από τον Αστέρα Τρίπολης ανέλαβε ο Δημήτρης Κουρμπέλης

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην κάμερα της NOVA:

«Σήμερα εγώ δεν μπορώ να πάρω θέση για τον αγώνα, άφησα την ομάδα με 10 παίκτες και σήμερα είμαι ο υπεύθυνος για την ήττα. Δέχομαι την όποια κριτική που γίνεται. Η ομάδα δεν περνά το καλύτερό της φεγγάρι. Είχαμε συνηθίσει σε άλλα στάνταρ, αλλά το ποδόσφαιρο έτσι είναι, σου γυρίζει και η τύχη και τα πάντα. Στο 2ο γύρο υπάρχει διαφορά μεγάλη σε σχέση με τον 1ο γύρο. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, αν το κατεβάσουμε δεν έχουμε να κερδίσουμε τίποτα, γιατί ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα».

Για το αν έχει καταβάλει τους παίκτες η πίεση: «Πίεση είχαμε από την αρχή, όταν είχαμε καλά αποτελέσματα. Ξέραμε ότι θα έχουμε πίεση και δεν είναι εύκολο να είσαι πρώτος, όλοι σε κυνηγάνε. Κάποια παιχνίδια δεν μας πήγαν, σήμερα ήμουν εγώ υπαίτιος της ήττας, άλλες φορές ήταν κάποιος άλλος. Η ομάδα είναι πολύ καλή και έχουμε χάσει στα σημεία πολλούς βαθμούς».

Για το γεγονός πως ο Ντέμης Νικολαΐδης θεωρεί πως τα παιχνίδια δεν χάνονται απλώς από μια κόκκινη κάρτα: «Αν ήταν κάποιος άλλος στη θέση μου, θα συμφωνούσα μαζί σου, αλλά εγώ κάνω πάντα αυστηρή κριτική στον εαυτό μου. Αυτό που έγινε είναι κάτι που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο».

Για το αν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού μπορούν να βοηθήσουν: «Τα παιδιά ήρθαν για να βοηθήσουν και πιστεύω ότι θα το κάνουν. Είναι καλοί παίκτες που έχουν παίξει σε υψηλό επίπεδο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα