Κουτσός: «Ιστορικής σημασίας… γιορτή για την Κύμη»

Η Κύμη υποδέχεται αύριο (13/02, 17:00) τον ΠΑΟΚ, στον έναν από τους δύο ημιτελικούς κυπέλλου μπάσκετ. Ο τεχνικός της ομάδας από την Εύβοια, Ισίδωρος Κουτσός, χαρακτήρισε την αναμέτρηση «ιστορικής σημασίας» αλλά και γιορτή. Θέλει άπαντες να τη χαρούν και προσβλέπει η ομάδα του να καταφέρει να «σφραγίσει το εισιτήριο» για τον τελικό που θα γίνει τη Κυριακή (17/2) στο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα, στην επίσημη ιστοσελίδα της Κύμης, δήλωσε: «Το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς και ιστορικής σημασίας τόσο για την ομάδα μας, όσο και για τον αθλητισμό όλης της Εύβοιας.

Το κίνητρο μας για την νίκη είναι τεράστιο, καθώς σύσσωμη η ομάδα επιθυμεί την πρόκριση στον τελικό. Από την καθημερινή μας επαφή με τον κόσμο αντιλαμβανόμαστε ότι την ίδια προσδοκία έχει και το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας. Φυσικά θα κάνουμε ότι μπορούμε για να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους.

Παράλληλα, αυτή η αναμέτρηση είναι μια γιορτή για όλους μας και θέλουμε να μπούμε στο παρκέ και να την χαρούμε. Απώτερος στόχος μας φυσικά είναι η διαρκής βελτίωση μας ως σύνολο και η ανοδική πορεία μας στο πρωτάθλημα, αυτό όμως συμβαδίζει και με την αυριανή μας προσπάθεια για την πρόκριση.

Είμαστε πανέτοιμοι για το παιχνίδι και επικεντρωμένοι στον στόχο μας. Με την αρωγή των φιλάθλων μας ευελπιστούμε να βρεθούμε στον μεγάλο τελικό της Κυριακής».

Διαβάστε επίσης