Κράζουν τους ΣΥΡΙΖαίους όπου τους βρουν: ««Θα ζείτε με το φόβο μας»

O λαός κρ΄άζει τους ΣΥΡΙΖαίους όπου τους βρει με αφορμή τη Μακεδονία και τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Στόχος αποδοκιμασιών έγιναν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, Γιάννης Μουζάλας και Στέργιος Καλπάκης. Οι τρεις υποψήφιοι μετέβησαν στη Δράμα στο πλαίσιο εκδήλωσης που έγινε στο Δημοτικό Ωδείο της Δράμας το απόγευμα του Σαββάτου.

Ομάδα ατόμων συγκεντρώθηκε στην περιοχή για να εκφράσει την αντίθεσή της στη Συμφωνία των Πρεσπών ενώ η διαμαρτυρία έγινε από απόσταση, λόγω των ισχυρών μέτρων ασφαλείας που είχαν λάβει οι Αρχές.

Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου, κατά την οποία, μεταξύ άλλων, χαρακτήρισαν ως κρίσιμες τις επικείμενες ευρωεκλογές, καθώς, όπως τόνισαν, θα κρίνουν το μέλλον και τη θέση της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Το φόβο μας θα’χετε και μ’αυτόν θα ζείτε» διαβάζουμε σε σχετική ανάρτηση στο facebook που συνοδεύεται από το επόμενο βίντεο.

Το φόβο μας θα'χετε και μ'αυτόν θα ζείτε.Δράμα σήμερα και οι ελληνόφωνοι κομιτατζήδες του συριζα είναι υπό πανίσχυρη αστυνομική προστασία και καλά θα κάνουν ν'αρχίσουν να συνηθίζουν γιατί έτσι θα'ναι η ζωή τους για πάντα με τη διαφορά πως κάποια στιγμή θα φύγουν οι αστυνομικοί και τότε…

Gepostet von ΑρμαΚεδών am Samstag, 20. April 2019

Όμορφα βράδια και στη Δράμα μας!!!''Αποθεωτική'' υποδοχή στους ελληνόφωνους κομιτατζήδες του σύριζα!!! Όταν σταματήσουν να σας φυλάν οι αστυνομικοί ούτε στα σκόπια δε θα μπορείτε να ζήσετε γιατί τη προδοσία ηγάπησαν αλλά τους προδότες ούτε αυτοί τους θέλουν.

Gepostet von ΑρμαΚεδών am Samstag, 20. April 2019

Τα συνθήματα του τύπου ''λαός στρατός αστυνομία'' όσον αφορά την αστυνομία και οι προσπάθειες προσέγγισης των αστυνομικών με βρίσκουν κάθετα αντίθετο διότι το μίσος (ή ο υπερβάλλων ζήλος τους αν θέλετε) ήταν τόσο έντονα κατά την αντιμετώπιση των διαμαρτυριών των Ελλήνων εδώ και 15 μήνες και η σπουδή τους να προστατέψουν τη συμφωνία των Πρεσπών εξοργιστική,οπότε η άγνοια έχουν ή βαλτοί είναι όσοι τα φωνάζουν.Παρά ταύτα ο λεβέντης Δραμινός συνέλληνας που ακούγεται στο βίντεο αξίζει την προσοχή μας.

Gepostet von ΑρμαΚεδών am Samstag, 20. April 2019

Διαβάστε επίσης