Κρεμάλες ζητάει η Συριζαία Μυρσίνη Βουνάτσου για τους νεκρούς του κορωνοϊού

Οργή στη Νέα Δημοκρατία αλλά και στην κοινωνία έχει προκαλέσει ο Πολακισμός στον οποίο επιδίδονται μεγαλοστελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Το γνωστό στέλεχος της Λέσβου Μυρσίνης Βουνάτσου, έγραψε κάτι που δεν χωράει ο ανθρώπινος νους

“Μωρέ θα το γράψω που να χτυπήσετε τον κ@@ο σας κάτω δεξιοί και αριστεροί. Αν για τους 102 νεκρούς του Ματιού γυρεύατε κρεμάλες πέστε μου για τους 2.000+ τι πρέπει να γυρέψουμε;;”, ανέφερε η σοκαριστική τοποθέτησή τους, που προσβάλει τα θύματα της πανδημίας του κορωνοϊού.

Για την ανάρτηση της Μυρσίνης Βουνάτσου η Νέα Δημοκρατία επισημαίνει πως “το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου που από την αρχή της πανδημίας συγκρίνει τους νεκρούς του κορονοϊού με τους νεκρούς από το Μάτι, επανήλθε ζητώντας κρεμάλες”, προσβάλλοντας “τα θύματα και τις οικογένειές τους”.

Χαρακτηριστικά επισημαίνεται ότι:

“το πρόβλημα δεν είναι η γραφικότητα των στελεχών τους. Το πρόβλημα είναι πως η κυρίαρχη ιδεολογία τους είναι ο Πολακισμός που εκφράζεται σταθερά από την κορυφή ως τη βάση και από τα υπόγεια του Κουμουνδούρου μέχρι την Αυγή. Είναι αδιανόητο και προσβλητικό για τα θύματα και τις οικογένειές τους, κάποιοι να περιφέρουν χαιρέκακα την μικροψυχία τους. Η κρισιμότητα των στιγμών στη δίνη μιας παγκόσμιας πανδημίας απαιτεί σοβαρότητα, πράγμα άγνωστο στον ΣΥΡΙΖΑ”.

Tον Απρίλιο, όταν είχε κάνει την πρώτη ανάρτηση, αναφέροντας πως … «όταν ισοφαρίσουμε τους νεκρούς εγώ θα αρχίσω να μετράω πτώματα και θα ζητήσω ποινικές ευθύνες», μετά τον σάλο που προκλήθηκε είχε αρθεί η ιδιότητά της ως μέλος, ωστόσο, μετά από μερικούς μήνες, επέστρεψε και πάλι στους κόλπους του κόμματος.

Την είδηση είχε δημοσιεύσει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό γράφοντας: «Ξανά στο παιχνίδι… Φύση και θέση μαχήτρια μόλις ενημέρωσα τον γραμματέα της Νομαρχιακής Λέσβου ότι αίρω την αναστολή κομματικής ιδιότητας και επιστρέφω στην ενεργό δράση ως μέλος του Σύριζα Λέσβου».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα