Κρέσπο: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί ν’ ανταγωνιστεί ομάδες όπως ο Άγιαξ»

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο μίλησε για τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ, τονίζοντας πως είναι υπερήφανος για τον ΠΑΟΚ δεδομένου πως έδειξε να βρίσκεται σε επίπεδο που μπορεί να αφήσει εκτός ομάδες όπως ο Άιαντας.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός δήλωσε:

Νιώθεις ότι κάποιος που δεν… έπαιξε, «έφτιαξε» γι΄ αυτό το αποτέλεσμα;

«Δεν θέλω να μιλήσω για τον διαιτητή. Όλοι είδαν τι έγινε μέσα στον αγώνα. Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι, είχαμε τις ευκαιρίες μας, αλλά μερικές φορές όταν αντιμετωπίζουμε όλα όσα έγιναν, γίνεται πολύ δύσκολο για εμάς».

Αισθάνεσαι ότι ο ΠΑΟΚ είναι πλέον ομάδα επιπέδου Champions League;

«Δεν ξέρω αν ο ΠΑΟΚ είναι στο επίπεδο του Champions League, αλλά δείξαμε σε αυτά τα δύο ματς ότι είμαστε στο επίπεδο να αφήσουμε εκτός μια ομάδα όπως ο Άγιαξ. Το δείξαμε αυτό στο γήπεδο αλλά είναι δύσκολο όταν σου καταλογίζουν τρία πέναλτι, αλλά δείξαμε ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε μια ομάδα όπως ο Άγιαξ, που πέρσι έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Champions League».

Ο ΠΑΟΚ πλέον θα παίξει στο Europa League. Στόχος του είναι να φτιάξει ένα… καλό όνομα στην Ευρώπη;

«Ναι. Τώρα αυτός είναι ο στόχος μας. Είχαμε το όνειρο να πάμε στους ομίλους του Champions League αλλά τελείωσε και τώρα έχουμε μπροστά μας το Europa League. Πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε όπως παίξαμε απέναντι στον Άγιαξ, θα κάνουμε κάτι ξεχωριστό στο Europa League».

Ο ΠΑΟΚ έρχεται πιο δυνατός στην Ευρώπη, όπως έγραψε στο instagram;

«Μετά απ’ ότι είδα, είπα την αλήθεια. Ένιωσα πολύ λυπημένος, αλλά με αυτό που δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο, μας κάνει περήφανους. Κάναμε κάποιους να φοβηθούν γιατί ο ΠΑΟΚ έρχεται στην Ευρώπη, αλλά νιώθω ότι θα κάνουμε κάτι σημαντικό στο μέλλον».

 

 

Διαβάστε επίσης