Κρίσιμη εβδομάδα…

Κρίσιμες είναι οι επόμενες μέρες στον ΟΦΗ, όσον αφορά στα θέματα που «καίνε» τους Κρητικούς με την αφαίρεση των βαθμών από την FIFA και την έκδοση των δελτίων των νέων μεταγραφών.

Αναμφίβολα το κυρίαρχο θέμα για τους «ασπρόμαυρους» είναι η απόφαση της FIFA για την αφαίρεση βαθμών από την ομάδα, ελέω των οικονομικών οφειλών στους Πέσιτς και Ζόρντι και Χόρχε Λόπεθ. Οι άνθρωποι του Ομίλου, βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με όλους τους αρμόδιους φορείς και ευελπιστούν πως μέσα στις επόμενες μέρες, ίσως και ώρες, να προκύψουν… ευχάριστα, ήτοι την επιστροφή των βαθμών, αλλά και τον ορισμό του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Παράλληλα, η ομάδα του Ηρακλείου βρίσκεται σε ανοικτή… επαφή με την Super League και την Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών, προκειμένου να μάθει τι μέλλει γενέσθαι στην υπόθεση της έκδοσης των δελτίων των τελευταίων μεταγραφικών αποκτημάτων, την τελευταία μέρα της διορίας που είχαν οι ομάδες για… διορθωτικές αλλαγές στα ρόστερ τους.

Ωστόσο, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις… τρέχουν και ο Νίκος Αναστόπουλος είναι… αναγκασμένος να κρατήσει στους ποδοσφαιριστές του σε εγρήγορση, μια και την Πέμπτη (12/2) ακολουθεί το ματς του Κυπέλλου με την Skoda Ξάνθη, ενώ την Κυριακή (15/2) η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League, όπου στόχος είναι η νίκη, μια και τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα.

Διαβάστε επίσης