Κρίσιμο και για Αναστασιάδη το παιχνίδι με την Αρμενία…

Πρόωρο ή όχι, η πραγματικότητα είναι ότι προκάλεσαν τόσο άσχημη εντυοωση οι επιλογές του Άγγελου Αναστασιάδη στον αγώνα με την Ιταλία, που θέτουν εν αμφιβόλω το μέλλον του στον πάγκο της  εθνικής ομάδας. Για την ακρίβεια ο αυριανός αγώνας με την Αρμενία έχει μεγάλη βαθμολογική κρισιμότητα για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αλλά την ίδια ώρα γίνεται και κριτήριο για την παραπέρα παρουσία του Βορειοελλαδίτη προπονητή.

Η εικόνα της ομάδας στο σαββατιάτικο ματς έφερε προβληματισμό έφερε στις τάξεις της εθνικής και οι επιλογές του Αναστασιάδη όσον αφορά στα πρόσωπα που επέλεξε αλλά και τις θέσεις ορισμένων στο γήπεδο  αιφνιδίασαν ακόμα και τους διεθνείς.

Προέχει βέβαια, το πολύ σημαντικό ματς με την Αρμενία, που έρχεται άμεσα, ωστόσο είναι και παιχνίδι που μπορεί να κρίνει και την παρουσία του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο της «γαλανόλευκης».
Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι βαρύ αυτή τη στιγμή και ο Αναστασιάδης έχει αναλάβει τις όποιες ευθύνες του αναλογούν. Πλέον καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι με τους Αρμένιους και φαίνεται ότι θα επιλέξει ένα πιο ορθολογικό σύστημα.

Διαβάστε επίσης